Prima Pagina Apple iOS 7.0.5 jailbreak poate fi efectuat folosind evasi0n7, iata cum il poti...

iOS 7.0.5 jailbreak poate fi efectuat folosind evasi0n7, iata cum il poti aplica

  iOS 7.0.5 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, iar din fericire solutia de jailbreak evasi0n7 nu a fost blocata, asa ca o puteti utiliza in continuare. Avand in vedere ca iOS 7.0.5 este disponibil numai pentru iPhone 5S si iPhone 5C, aceasta procedura este utila numai pentru posesorii acestor terminale, deci daca aveti un alt dispozitiv nu trebuie sa urmati pasii de mai jos. iOS 7.0.5 nu aduce absolut nimic important pentru noi, asa ca daca doriti puteti evita update-ul fara probleme.

  Daca aveti jailbreak facut deja cu evasi0n7 sau p0sixspwn, atunci nu veti putea efectua OTA Update din terminale, deci va trebui sa utilizati iTunes. Procedura de mai jos poate fi efectuata in doua moduri, unul pentru OS X si unul pentru Windows, asa ca urmati instructiunile cu strictete.

Modificare evasi0n7 Windows pentru jailbreak iOS 7.0.5

1. Descarcati evasi0n7 pentru Windows de aici.

2. Descarcati Free Hex Editor Neo de aici.

3. Instalati si deschideti Free Hex Editor Neo, apoi incarcati in el aplicatia evasi0n7 si veti vedea un format precum in imaginea de mai jos.

4. Acum apasati control + H si in campul Find introduceti valoarea 11B511, iar in campul Replace introduceti valoarea 11B601, apoi apasati Replace All. Dupa efectuarea modificarilor inchideti Free Hex Editor Neo si veti putea urma procedura normala de jailbreak din acest tutorial.

Modificare evasi0n7 OS X pentru jailbreak iOS 7.0.5

1. Descarcati evasi0n7 pentru OS X de aici.

2. Descarcati HexEdit de aici.

3. Deschideti aplicatia HexEdit si folosind meniul de deschidere a unui fisier navigati catre folderul in care ati descarcat evasi0n7, selectati aplicatia si mergeti in Contents>MacOS>Evasi0n, apoi veti vedea o imagine precum cea de mai jos.

4. Acum apasati control + H si in campul Find introduceti valoarea 11B511, iar in campul Replace introduceti valoarea 11B601, apoi apasati Replace All. Dupa efectuarea modificarilor inchideti Free Hex Editor Neo si veti putea urma procedura normala de jailbreak din acest tutorial.

  Practic, evasi0n7 nu a fost blocat in vreun fel de catre Apple, aplicatia nerecunoscand build-ul nou al sistemului de operare.

 • Dany

  Nu pot sa fac jailbreak pe 6.1.3, imi spune, ca programul a încetat sa mai lucreze.
  M-a poate ajuta cineva???
  Multumesc anticipat

 • Marius

  Zaone lamureste-ne puțin că nu am înțeles un lucru?! Dacă avem deja jailbrake, acești pași de sus mai trebuiesc urmați, sau pur și simplu deschidem iTunes și facem update la 7.05 normal,ca și cum nu am avea jailbrake… ???

 • AlexMihail

  Era de asteptat ca nu va bloca JB.Vanzarile sunt in scadere,asa mai vand ceva iPhone si iPad in baza JB.Putini vor fii cei care vor mai achizitiona produse fara sa mai poata face JB.

 • Modelul de europa al 5s-ului, A1457 parca.

 • irsp

  Pe asta de unde ai mai scos-o draga Alex? Dimpotriva, cei care fac jailbreak sunt minoritari, un numar nesemnificativ. Verifica si tu niste statistici inainte sa asumi ca toata lumea face jailbreak doar pentru ca tu si baietii tai de cartier recurg la asa ceva.

 • AlexMihail

  @irsp,da bine…….

 • remus

  probabil va fi lansat maine si pentru celelalte modele de iPhone… de obicei, cand ma conectez la iTunes dar nu am update imi reprogrameaza scanarea pentru update peste o saptamana… ieri mi-a reprogramat-o pe 31 ian….

 • @remus: Iti spun acum ca programarile alea n-au nicio treaba cu lansarile programate de Apple.

 • Nimeni

  @irsp : dintr-o statistica Cydia au rezultat cca 23 milioane de deviceuri cu JB.
  Eu zic minoritari, dar multi. Tu vei zice multi, dar minoritari.
  Poti sa o iei cum vrei.

 • remus

  hmm…I see 😀 totusi, speranta moare ultima :))

 • Dany

  Ma poate ajuta cineva cu eroarea asta??
  posixspwn-v1.0.7.axe has stopped workinng

 • irsp

  Presupun ca iti e greu si sa faci o cautare simpla Alex, macar ai trecut in faza de negare, esti pe calea cea buna. Ai primit si ajutor de la Nimeni, pentru a iti face o idee. Luand in considerare aceasta cifra si avand in vedere ca sunt sute de milioane de device-uri ce ruleaza iOS, cred ca poti trage singur concluzia. E de ajuns a aminti rata de adoptie, iOS 7 avand 76% in decembrie inainte de jailbreak.

 • NACOV

  @ZAONE,nu imi gaseste nimic
  no occurrences were found

 • NACOV

  ce sa fac,ZAONE???

 • Zezo

  Mersi mult Zaone.

 • George

  Pe site-ul de la evasi0n nu spune nimic de modificarea cu Hexa editorul.De ce trebuie facuta?Care este explicatia???

 • Nu mai trebuie facuta, a aparut o versiune oficiala care merge pe 1.0.5.

 • Moro

  Failed to retrieve package info from the internet… Ce pot face?

 • Moro

  Imi poate da cineva un raspuns?