iOS 7.0.5 jailbreak poate fi efectuat folosind evasi0n7, iata cum il poti aplica

  iOS 7.0.5 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, iar din fericire solutia de jailbreak evasi0n7 nu a fost blocata, asa ca o puteti utiliza in continuare. Avand in vedere ca iOS 7.0.5 este disponibil numai pentru iPhone 5S si iPhone 5C, aceasta procedura este utila numai pentru posesorii acestor terminale, deci daca aveti un alt dispozitiv nu trebuie sa urmati pasii de mai jos. iOS 7.0.5 nu aduce absolut nimic important pentru noi, asa ca daca doriti puteti evita update-ul fara probleme.

  Daca aveti jailbreak facut deja cu evasi0n7 sau p0sixspwn, atunci nu veti putea efectua OTA Update din terminale, deci va trebui sa utilizati iTunes. Procedura de mai jos poate fi efectuata in doua moduri, unul pentru OS X si unul pentru Windows, asa ca urmati instructiunile cu strictete.

Modificare evasi0n7 Windows pentru jailbreak iOS 7.0.5

1. Descarcati evasi0n7 pentru Windows de aici.

2. Descarcati Free Hex Editor Neo de aici.

3. Instalati si deschideti Free Hex Editor Neo, apoi incarcati in el aplicatia evasi0n7 si veti vedea un format precum in imaginea de mai jos.

4. Acum apasati control + H si in campul Find introduceti valoarea 11B511, iar in campul Replace introduceti valoarea 11B601, apoi apasati Replace All. Dupa efectuarea modificarilor inchideti Free Hex Editor Neo si veti putea urma procedura normala de jailbreak din acest tutorial.

Modificare evasi0n7 OS X pentru jailbreak iOS 7.0.5

1. Descarcati evasi0n7 pentru OS X de aici.

2. Descarcati HexEdit de aici.

3. Deschideti aplicatia HexEdit si folosind meniul de deschidere a unui fisier navigati catre folderul in care ati descarcat evasi0n7, selectati aplicatia si mergeti in Contents>MacOS>Evasi0n, apoi veti vedea o imagine precum cea de mai jos.

4. Acum apasati control + H si in campul Find introduceti valoarea 11B511, iar in campul Replace introduceti valoarea 11B601, apoi apasati Replace All. Dupa efectuarea modificarilor inchideti Free Hex Editor Neo si veti putea urma procedura normala de jailbreak din acest tutorial.

  Practic, evasi0n7 nu a fost blocat in vreun fel de catre Apple, aplicatia nerecunoscand build-ul nou al sistemului de operare.