iOS 7 iti spune cat trafic de date consuma apelurile FaceTime

  iOS 7 a adus pentru prima oara o aplicatie FaceTime pentru iPhone, versiunea pentru iPad si iPod Touch fiind actualizata, Apple oferindu-ne posibilitatea de a accesa lista de contacte prin ea pentru a efectua apeluri, dar si de a avea o lista de apeluri pentru acest serviciu. Ceea ce multi inca nu stiu este ca aceasta aplicatie FaceTime pentru iOS 7 permite inclusiv vizualizarea de informatii detaliate despre apeluri si traficul de date consumat de catre acestea, fie ca vorbim despre apeluri video sau despre apeluri audio.

  Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, aplicatia FaceTime afiseaza traficul de date consumat de catre fiecare tip de apel facut folosind prin intermediul iDevice-urilor noastre, acest lucru fiind imposibil de vizualizat in iOS 6. Separat de informatiile din aceasta aplicatie, in meniul Settings>Cellular compania Apple listeaza si traficul total de date consumat in timpul efectuarii de apeluri FaceTime printr-o retea mobila de date, insa din pacate aplicatia FaceTime nu face distinctie intre tipurile de conexiuni.

  Acestea fiind spuse, acum veti sti exact cat trafic de date veti consuma in timpul efectuarii apelurilor FaceTime, iar in baza a ceea ce se poate vedea mai sus, 1 minut de apel video consuma aproximativ 3 MB de date, in timp ce 1 minut de apel audio consuma aproximativ 1 MB de date.

2 COMENTARII

  1. Mie-mi ia in medie 15 – 19 mb pe min la apelurile video (variaza desi nu imi prea dau seama de ce) iar pentru un apel audio imi ia maxim 800 kb 🙂

  2. Unde esti androistule ? Nu mai comentezi ? Pai are petarda aia de samsung facetime? Fa-ti datoria ca daia esti platit,da-i drumu’ la coment, nu trbue sa fii peste tot ?