AcumLaBanca – afla rapid cursurile valutare ale bancilor din Romania direct de pe iPhone

  AcumLaBanca este o aplicatie lansata in cursul zilei de ieri in App Store, iar cu ajutorul sau puteti afla rapid cursurile valutare ale bancilor importante din Romania. Aplicatia are o interfata extrem de simpla in care aveti listate bancile si mai apo cursurile valutare pentru fiecare in parte, aplicatia avand implementat inclusiv un convertor pentru a calcula diverse plati. Aplicatia AcumLaBanca este disponibila intr-un format compatibil cu iPhone/iPod Touch.

AcumLaBanca, iti ofera in orice moment informatii referitoare atat la cursul valutar de la Bancile din Romania cat si de la BNR. De asemenea, daca ai rate sau intentionezi sa faci plati in viitor la o Banca, intr-o anumita moneda, ai posibilitatea sa definesti astfel de plati si sa le monitorizezi mult mai bine. AcumLaBanca iti ofera posibilitatea de a calcula rapid costul in LEI pentru o suma intr-o moneda si Banca selectata.

Pretul initial:
Numele:
AcumLaBanca

0.89

s





Developer: Marius Stancalie
Categoria: Finance


Descriere: AcumLaBanca, iti ofera in orice moment informatii referitoare atat la cursul valutar de la Bancile din Romania cat si de la BNR.

De asemenea, daca ai rate sau intentionezi sa faci plati in viitor la o Ban…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.5 Mb