Sony Xperia Z1 Compact vs Xperia Z1 vs LG G2 vs iPhone 5s vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One – comparatia camerelor

  Daca va aflati in cautarea unui smartphone nou, atunci cu siguranta veti fi atenti si la capacitatea camerei de a inregistra poze cat se poate de bune, iar in ajutorul vostru vine o noua comparatie special facuta in acest sens. In imaginile acestui articol aveti prezentate imagini comparative inregistrate folosind camerele Sony Xperia Z1 Compact, Xperia Z1, LG G2, iPhone 5S, Samsung Galaxy S4 si HTC One, iar in baza lor va puteti face o idee cat se poate de buna in legatura cu utilitatea fiecaruia in baza nevoilor voastre.

12 COMENTARII

  1. Comparatie de 2 lei. Pai care e etalonul? Este vreo poza facuta cu un DSLR si eu nu vad? De unde stiti cum arata imaginea in realitate daca nu aveti etalon?

  2. Nu stiu daca s-a păstrat aceeași distanță si același unghi, dar din ce vad htc one pare cel mai tare..desi eu sunt fan iPhone

  3. HTC One face poze 16:9 si are unghi de vizibilitate mai mare. 4MP nu e mult, dar la 16:9 iphone 5S are 6 MP. si sincer ar trebui TOATE TELEFOANELE SA FACA POZE 16:9 ! cine mai are monitor 4:3? ecranele telefoanelor sunt 16:9, monitoarele sunt 16:9, daca developezi o poza e 16:9. inca se produc senzori 4:3 doar de dragul de a avea mai multi megapixeli, mai bine i-ar aseza in lateral sa ai o vizibilitate mai mare in cadru.

  4. daca va uitati foarte atent iphone pica la camera din cauza adaptarii luminii dar daca o luam vizual iphone-ul are cea mai buna calitate si reducand restu tranciurilor htc si alea raman doar z1 si i5 care din ele 2 vi se par ca fac poze mai clare? sa fim seriosi

  5. @Nimeni are dreptate, unde e o poza facuta cu un aparat foto, nu e nevoie neaparat de un DSLR, insa acolo se vede si mai bine diferenta.

  6. @bogdna
    De obicei, developarile se fac 4:3, daca vi cu poze 16:9 se taie! Iar daca chiar gasesti undeva sa developeze 16:9, nu stiu unde gasesti rame 16:9.

  7. Sony Z1 si sony Z1 Compact practic sunt aceleasi telefoane cu camera de 20.7 MP , iar la voi in poze se vede ca si cum ar fi facute cu 2 camere totat diferite