Tim Cook are parte de negocieri dure in Turcia pentru incheierea unui contract de 4 miliarde de dolari

  Dimineata v-am spus ca Tim Cook, actualul CEO al Apple, viziteaza Turcia pentru a discuta cu presedintele tarii despre o posibila incheiere a unui contract de 4 miliarde de dolari pentru achizitionarea de tablete iPad, dar si despre deschiderea unui Apple Store. Discutiile au avut loc cu doar cateva ore in urma, iar acum aflam ca Tim Cook a dezvaluit faptul ca in luna aprilie Apple va deschide primul sau magazin din Turcia, acesta urmand a fi unul special gandit pentru zona in care va fi deschis.

  Mai mult decat atat, Tim Cook a cerut presedintelui sa ofere beneficii fiscale companiei Apple pentru vanzarea produselor sale in tara, iar in schimb presedintele a conditionat acest lucru de implementarea in Siri a suportului pentru limba turca. In final cei doi ar fi discutat si despre incheierea unui contract in valoare de 4 miliarde de dolari pentru vanzarea de tablete iPad catre Turcia, ele urmand a ajunge in scolile locale, insa se pare ca si acest contract ar fi conditionat de Siri.

  In final Tim Cook pare sa fie nevoit sa indeplineasca si cateva cerinte speciale pentru a putea face afaceri cu turcii, insa era de asteptat sa vedem asemenea tactici din partea lor.

6 COMENTARII

  1. daca la noi are corespondent in ponta > copy/paste and siri, ce te-ncingi deni ?!
    info : a aparut o aplicatie noua usl member.