Barack Obama promoveaza utilizarea tabletelor iPad pentru inregistrarea de poze sau clipuri video (Video)

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

  La doar o zi dupa ce Apple a fost de acord sa doneze produse in valoare de minim 100 de milioane de dolari pentru proiectul ConnectED, presedintele SUA, Brack Obama, poate fi vazut utilizand o tableta iPad intr-o intalnire avuta cu o clasa dintr-o scoala americana. Este cunoscut faptul ca Barack Obama este un fan al produselor Apple si ca si-ar fi dorit sa poata utiliza un iPhone, insa prin actiunile sale dintr-o intalnire formala el promoveaza utilizarea produselor Apple, mai ales in mediul educational.

  Pentru cei din Cupertino vorbim despre o promovare foarte importanta deoarece vine direct de la presedintele natiunii si acest lucru nu poate duce la altceva decat incheierea de contracte noi pentru finantarea de achizitionare a unor tablete iPad in scolile americane.

Articolul precedentAplicatii la pret redus pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 05.02.2014
Articolul următorLG G Flex ajunge la iDevice.ro
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.