Iata cat de bine protejeaza sticla de safir ecranul unui iPhone (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZdRaQhLD4x8&w=580&h=370]

  De cateva saptamani de zile se tot zvoneste ca Apple intentioneaza sa foloseasca sticla de safir pentru a proteja ecranele iPhone 6, ale iWatch si probabil ale viitoarelor tablete iPad. Pentru a demonstra cat de bine proteajeaza sticla de safir ecranele, o companie care produce ecrane de protectie pentru iPhone-uri ne demonstreaza ce impact are contactul dur dintre un iPhone si o bucata de beton. Daca acest clip video este adevarat, atunci ne putem astepta ca iPhone 6 sa nu fie afectat de zgarieturi decat daca veti folosi obiecte ascutite si forta puternica pentru a le zgaria, insa acest lucru nu inseamna ca ele vor rezista mai bine in fata unui impact puternic.

10 COMENTARII

  1. Ecrane de telefon din safir e un vis frumos. Si va ramane un vis inca mult timp datorita problemelor de productie. Cei de la Happle au investit in safir probabil pentru iWatch nu pentru iPhone. Si intr-adevar, cei de la Zamzung e posibil sa-i copieze pe cei de la Happle.

  2. Ecrane de safir sunt de ani de zile pe ceasurile un pic mai rasarite. In nici un caz un ecran de safir nu va fi indestructibil asa cum se lasa sa se inteleaga. Am un ecran de safir la ceas si in vreo 4 ani a suferit destule, insa are zgaraieturi de mai multe decat iphoneul care a stat si cu cheile in buzunar.

  3. Am ceas cu ecran din safir de vreo 10 ani, rezista incredibil de bine, de 2-3 ani a inceput sa se zgarie si e cam varza deja:) cred ca o sa fie safir doar pt. iwatch

  4. Mai trebuie mulți ani până o să aibă Apple ecranele ce le are Samsung, nu mai vorbim de multe altele, Apple are doar aluminiul la care chiar nui văd rostul