Prin intermediul website-ului sau, Apple confirma indirect dezvoltarea iWatch

  Daca tot exista atat de multe zvonuri legate de dezvoltarea unui iWatch, compania Apple s-a gandit recent sa le “alimenteze”, asa ca a publicat pe website-ul sau o oferta de munca interesanta. Cei din Cupertino sunt interesati sa angajeze fiziologi si ingineri care vor contribui la dezvoltarea unor produse care monitorizeaza sanatatea utilizatorilor si exercitiile lor zilnice. Rolul acestor viitori angajati este de a concepe si derula studii privind monitorizarea cardiovasculara in timpul exercitiilor de fitness, felul in care corpul arde calorii, si multe, multe altele.

  • Good understanding of physiological monitoring equipment, measurement techniques and interpretation of results
  • Experience with indirect calorimetry to measure energy expenditure for a range of activities and environments
  • Ability to design tests isolating the impact of various factors (activities, environments, individual subject differences, etc.) on the physiological effects being measured
  • Experience with exercise testing – how to conduct, interpreting results, determining when to halt testing, etc.

  Angajarea unor asemenea persoane presupune ca proiectele privind un iWatch, si alte produse viitoare, au intrat intr-o faza destul de avansata de testare, cei de la Apple urmand a investi serios in realizarea lor. Apple a avut cateva intalniri cu membri ai agentiei federale americane care aproba comercializarea de produse medicale catre cetatenii americani, asa ca este cat se poate de clar ca Apple pregateste lansarea unui produs care sa contina functii medicale si vorbim cel mai probabil despre un iWatch.

UPDATE: Compania Apple a retras oferta de munca de pe website-ul sau, iar acest gest nu face altceva decat sa confirme intentiile sale in legatura cu lansarea iWatch.