iPhone 6 cu ecrane de 4.7 si 5.5 inch apare intr-un nou concept

  Daca va era dor de un iPhone 6 cu ecrane de 4.7 si 5.5 inch, ei bine in imaginea de mai sus il aveti prezentat, dispozitivul fiind special gandit pentru a permite implementarea ecranului mai mare intr-o carcasa cat se poate de mica. Dupa cum puteti observa deja, cresterea diagonalei ecranului iPhone-ului cu 0.7 inch la 4.7 inch ar putea fi facuta printr-o crestere minora a dimensiunilor dispozitivului, una similara cu cea aplicata in 2012, cand Apple a lansat iPhone 5.

  Nu despre acelasi lucru putem vorbi in cazul unui iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, insa cred ca multo vor aprecia fara discutie chiar si o versiune cu ecran de 4.7 inch.

10 COMENTARII

  1. Da 4.7″ cu eliminare mai multa a marginilor top/bottom si putin largirea dispozitivului cu 3-4 mm ar fi probabil iar cel mai superb dispozitiv daca pana acuma multa lumea aprecia designul preluat de catre Htc One de la iphone 5 si ecran de 4.7″

  2. Mie personal imi plac mai mult designul mai flat decat curved si mi se pare amuzant cum multi spun acum: a da da, un ecran de 4.7 ar fi perfect, imi amintesc acum cam 2 ani de zile cand se lansa iphone 4s cu ecran de 3.5 ca toti fanboy-i ziceau ca e cea mai buna alegere dar ar fi mers si un ecran de 4 inch , dar tot ce e mai mult de 4 inch ar fi prea mare si etc , acum vad ca 4 inch nu mai este destul pentru multi dintre noi 😀 ca prin minune le-au crescut palmele in ultimii 2 ani. Nu sunt posesor de android, am un amarat de 4s( inainte am avut un 3gs) si sunt multumit de el.

  3. Cand vad un concept de acest gen, mi se pare imposibil… Cel care a realizat acest prototip nu sa gandit ca daca bezel-urile si marginile au fost eliminate, ecranul nu incape impreuna cu marginea din metal… Asta e parerea mea…

  4. este super cel de 4.7 inci . vreau sa mi-l cumpar in august. in august apare in romania sau in august apare deabia in america ?