iOS 7.1 va fi disponibil in martie, va veni fara surprize

  V-am spus deja saptamana aceasta ca iOS 7.1 va fi disponibil undeva in cursul lunii martie, cel mai probabil la doua saptamani de zile distanta de lansarea versiunii GM a sistemului de operare. Astazi aflam acelasi lucru de la o sursa diferita, insa aflam si ca iOS 7.1 nu va contine surprize, adica nu va contine noutati despre care inca nu am aflat deja din versiunile beta. Practic in iOS 7.1 vom avea modificari usoare ale design-ului iconitelor aplicatiilor si a elementelor grafice ale interfatei unor aplicatii, functii noi pentru aplicatia Calendar si rezolvarea foarte multor probleme.

  In afara acestor noutati nu ar trebui sa vedem altele noi, asta daca Apple va decide sa nu organizeze un eveniment special pentru a prezenta noua versiune a sistemului de operare impreuna cu un build nou al Apple TV. Acestea fiind spuse, mai avem de asteptat pana la lansarea iOS 7.1, insa niciodata nu este prea tarziu sa faceti update la iOS 7.

29 COMENTARII

  1. Lucian eu zic ca da , au mai rezolvat din problema cu lagul ,animatie mai rapida cum era la iOS 6, acum nu zic ca se va misca ca un 4S sau 5 ca totusi are single core dar o diferenta se va simtii.

  2. scuze de off topik!!!! am un iphone 5s nou,de cand l am luat mi a picat semnalul de 3 ori intr o perioada de 1 luna jumate,scrie NO SERVICE trebuie sa il sting si merge ok pe urma… de la ce o fii stie careva ?

  3. De cand a aparut ios 7.1, am instalat fiecare beta pe iphone 4 ca sa fac review-uri pe youtube apoi faceam downgrade la 6 dar acum cu beta 5… nu gasesc nimic care sa ma faca sa trec la 6.

  4. Atata timp cat vor iesii bani din jailbreak va exista cu siguranta indiferent de ios , trebuie sa retinem un lucru nimic nu e gratis

  5. Zaoane ce se aude cu aplicatia ta ca nu răspunzi mai la mesaje si întrebări care ți le punem in legătura cu ia

  6. @Alex.C crezi ca maine va ceata ? este greu sa ne pronuntam de pe acuma in legatura cu jail ul la ios 7.1 ! Ramane de vazut daca/cand apare !