Apple TV 4 este testat impreuna cu iOS 7.1

  De cateva saptamani de zile au aparut zvonuri care indica faptul ca Apple pregateste lansarea unei noi versiuni a Apple TV, iar acum avem si prima dovada a faptului ca in Cupertino se testeaza un asemenea produs. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, Apple TV 4 este testat de catre compania americana, produsul cu numele de cod Apple TV 4,1 fiind listat in interiorul fisierelor de sistem ale iOS 7.1. Actualul model al Apple TV comercializat de catre Apple are numele de cod Apple TV 3,2, deci vorbim despre un produs complet nou pregatit pentru lansare.

  Primele referinte ale Apple TV 4 in iOS 7 au aparut inca din luna septembrie, ea fiind descoperita abia acum si iata ca avem in final confirmarea lansarii unui produs complet nou. Partea interesanta este ca iOS 7.1 contine referinte cu privire la implementarea Game Center pentru Apple TV 4, iar daca zvonurile aparute in trecut sunt adevarate, atunci noul produs ar putea imita partial functionalitatea AirPort Extreme, fiind capabil de a se transforma intr-un WiFi HotSpot.

  In ciuda descoperirii acestor referinte, deocamdata nu exista detalii privind o posibila data a lansarii, insa din moment ce iOS 7.1 va fi lansat in martie, ne putem astepta ca Apple TV 4 sa isi faca aparitia atunci.