StatusForecast iti afiseaza informatii detaliate despre vreme direct in status bar

  StatusForecast este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar prin intermediul sau putem afla rapid informatii despre vremea locatiei noastre direct din Status Bar. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul afiseaza, langa ceasul din status bar, denumirea locatiei in care ne aflam, data pentru care sunt oferite informatiile si temperatura locatiei noastre. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings in care putem alege locatia noastra, dar si modul in care sunt afisate informatiile.

StasuForecast prints weather information on your statusbar ! This tweak used WOEID to detect your location.<br/>It supports custom format for the weather information.

  StatusForecast este disponibil in repo-ul ModMyi al Cydia.

3 COMENTARII

  1. Zice no test on ios6. Ma intreb daca l-a testat cineva pe ios6 :)). Sa scrie aici ca sunt curios daca a facut vreo duda ceva sau daca e safe.

  2. Eu l-am instalat dar pe ios7 dar nu arata gradele bine , am pus grade C si arata -18 la Cluj + ca icoana aceea cu vremea nu apare …

  3. Gabi – asa imi arata si mie in Bucuresti . Trebuie sa cauti pe google un WOEID bun si iti va arata corect trmperatura . Pe langa asta sa faci setatile corect . Dupa ce am facut cele de mai sus , functioneaza perfect .