Away iti schimba complet interfata iOS 7

  Away este o tema disponibila din cursul acestei zile in Cydia, iar daca sunteti interesati sa va modificati in totalitate aspectul Springboard-ului iDevice-urilor voastre, atunci aceasta este tema pe care ar trebui sa o alegeti. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tema a fost gandita in ideea de a schimba complet aspectul iconitelor aplicatiilor native, dar si a Springboard-ului, a status bar-ului si a elementelor acestora, ea incluzand si o serie de widget-uri care afiseaza diverse informatii utile.

Away is a very cool theme with beautiful icons, in initial version i added over 70 icons, i decided added a perfect Overlay and Shadow with IconOmatic, thus Away is an awesome theme, the mask for not themed icons are perfect, with look very cool, includes pretty widgets for iWidgets, very cool LS , also includes perfect Wallpapers (in native Settings.app) and icons for Statusbar to give a great experience. I’ve also applied info.plist effects to make it look cool. Need install NoPageDots7 (Free in Cydia), The font is Bariol Font iOS7 (Free in Cydia), IconOmatic (Turn on Overlay, Shadow (WB) and Remove Blurred Dock options), GroovyLock for LS, iWidgets for SB Widgets.

  Away are nevoie de o serie de tweak-uri si mod-uri pentru a implementa toate aceste modificari, si in finalul descrierii le aveti prezentate, fara ele o buna parte dintre modificari nefiind vizibile. Away este disponibila in repo-ul ZodTTD & MacCiti si nu este compatibila cu tabletele iPad.