WhatsApp Messenger – functii noi pentru utilizatori si un malware care iti poate bloca intregul cont

  WhatsApp Messenger  este, fara discutie, unul dintre cele mai populare metode de a purta conversatii cu prietenii nostri, iar in perioada imediat urmatoare aplicatia disponibila pentru serviciu urmeaza sa fie actualizata. Noua versiune a aplicatiei va aduce trei noutati importante pentru noi si vorbim despre: posibilitatea de a alege daca oricine poate vedea cand am accesat ultima oara contul WhatsApp sau daca doar prietenii adaugati in agenda de contacte pot vedea aceasta informatie, optiunea de a afisa poza de profil in acelasi mod si in final optiunea de a afisa statusul nostru in acelasi mod. Imaginea de mai sus este cat se poate de exemplificativa si toate aceste optiuni noi urmeaza sa fie disponibile in meniul Account>Privacy al aplicatiei.

We apologize for the inconvenience. Our system has automatically blocked your number because in violation of our Terms of Service.After further testing, we found that this action was incorrect and we have unlocked your number.

  Separat de aceste noutati va aduc in atentie o problema care va poate dezactiva complet contul pentru WhatsApp Messenger, un numar destul de mare de persoane intampinand aceasta probleme in cursul zilelor trecute. Se pare ca in clip video disponibil pe internet afecteaza functionalitatea aplicatiei, mesajul in citatul de mai sus fiind afisat unor persoane care au vizualizat respectivul continut multimedia. Deocamdata nu se stie exact care este natura problemei, insa stergerea clipului video din galeria voastra video, daca l-ati primit de la un prieten, sau stergerea conversatiei ar trebui sa rezolve problema.

  Puteti recunoaste clipul video in baza imaginii pe care o vedeti mai sus, evitarea sa fiind imperios necesara. WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb