Cat de des folosesti functia Popular Near Me a aplicatiei App Store pentru iOS 7?

11

  Incepand cu iOS 7 compania Apple a implementat in aplicatia App Store pentru iDevice-uri o sectiune numita Popular Near Me, ea avand rolul de a ne recomanda titluri extrem de populare utilizate de catre persoanele aflate in vecinatatea noastra. Sectiunea foloseste GPS-ul pentru a ne localiza, iar in baza informatiilor privind descarcarile de aplicatii din respectiva zona ne ofera cateva recomandari de titluri care au avut un numar foarte mare de descarcari.

  Apple nu a pus foarte mare accent pe prezentarea acestei functii sau promovarea ei, insa ea se dovedeste a fi foarte utila in foarte multe cazuri. Daca in Romania majoritatea recomandarilor sunt pentru aplicatii de taxi sau ale televiziunilor, in strainatate puteti afla rapid despre aplicatii care va ajuta sa descoperiti locuri noi sau sa utilizati mijloacele de transport in comun. Desigur ca sistemul nu este perfect, insa pare a fi mai mult decat util, mai ales daca va place sa descoperiti mereu titluri noi.

  Eu folosesc functia Popular Near Me destul de rar, pentru ca in Bucuresti am in general parte de aceleasi recomandari, insa tu cat de des o folosesti?