Iata cum poti descarca automat in iPhone, iPad sau iPod Touch orice aplicatie descarcata folosind iTunes pe PC

  Nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte acest lucru, insa in iOS 5 compania Apple a implementat o functie extrem de grozava pentru iDevice-uri, ea permitand instalarea automata in terminale a oricarei aplicatii descarcate folosind iTunes pentru PC. Prin simpla activare a unei optiuni disponibile in Settings>iTunes & App Store>Automatic Downloads>Apps, ori posesor al unui iPhone/iPod Touch, sau al unei tablete iPad avea instalate automat in terminale toate aplicatiile descarcate pe PC-ul propriu.

  Functia este disponibila numai daca in meniul Edit>Preferences>Store>Automatic Downloads a programului iTunes pentru PC aveti bifate optiunile Apps si Books, procesul de descarcare facandu-se automat. Aplicatiile si cartile sunt descarcate in iDevice-uri inclusiv printr-o conexiune de date fara ca voi sa interveniti in vreun fel, descarcarea in PC-uri activand automat sistemul de descarcare in terminale, aplicatiile aparand in Springboard in doar cateva minute, in functie de viteza conexiunii voastre de internet.

  Procedura de descarcare automata a aplicatiilor functioneaza indiferent ce aplicatie sau carte alegeti si poate fi activata e oricate iDevice-uri doriti, singura conditie fiind ca toate terminalele sa fie logate cu acelasi Apple ID precum iTunes-ul din calculator.