Iata cum poti descarca automat in iPhone, iPad sau iPod Touch orice aplicatie descarcata folosind iTunes pe PC

1

  Nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte acest lucru, insa in iOS 5 compania Apple a implementat o functie extrem de grozava pentru iDevice-uri, ea permitand instalarea automata in terminale a oricarei aplicatii descarcate folosind iTunes pentru PC. Prin simpla activare a unei optiuni disponibile in Settings>iTunes & App Store>Automatic Downloads>Apps, ori posesor al unui iPhone/iPod Touch, sau al unei tablete iPad avea instalate automat in terminale toate aplicatiile descarcate pe PC-ul propriu.

  Functia este disponibila numai daca in meniul Edit>Preferences>Store>Automatic Downloads a programului iTunes pentru PC aveti bifate optiunile Apps si Books, procesul de descarcare facandu-se automat. Aplicatiile si cartile sunt descarcate in iDevice-uri inclusiv printr-o conexiune de date fara ca voi sa interveniti in vreun fel, descarcarea in PC-uri activand automat sistemul de descarcare in terminale, aplicatiile aparand in Springboard in doar cateva minute, in functie de viteza conexiunii voastre de internet.

  Procedura de descarcare automata a aplicatiilor functioneaza indiferent ce aplicatie sau carte alegeti si poate fi activata e oricate iDevice-uri doriti, singura conditie fiind ca toate terminalele sa fie logate cu acelasi Apple ID precum iTunes-ul din calculator.