Iata cel mai subtire smartphone de pe glob

  De cativa ani de zile marii producatori de terminale mobile duc o lupta surda pentru a produce cel mai subtire terminal mobil disponibil pe piata, iar in aceasta lupta a intrat recent un producator necunoscut numit Gionee. In imaginea de mai sus aveti prezentat Gionee Elife S5.5, cel mai subtire smartphone de pe planeta, el avand o grosime de numai 5.5mm. Pana recent smartphone-ul Vivo X3 detinea acest titlu avand o grosime de doar 5.75mm, insa se pare ca acum vorbim despre un nou “rege” pe piata.

  Avand o baterie de 2300 mAh si un ecran de 5 inch, terminalul nu “sufera” din cauza autonomiei multumita grosimii reduce, iar daca ne gandim ca iPhone 5S are 7.6 mm grosime, atunci putem observa usor cat de mult are Apple de lucrat pentru a-si face smartphone-urile mai subtiri. Avand in pret de vanzare de doar 370$, Gionee Elife S5.5 va fi cu siguranta extrem de cautat de catre chienzii dornici de un smartphone foarte subtire, insa e putin probabil ca el sa atraga atentia cuiva in Europa.

  Cu doar cativa ani in urma Apple se lauda cu cele mai subtiri smartphone-uri de pe planeta, insa acum compania pare a fi extrem de departe de a mai face afirmatii atat de indraznete.