Un Samsung Galaxy S5 auriu va fi lansat pe piata in perioada urmatoare

  Desi acum jumatate de an acest lucru parea putin probabil, lansarea unui iPhone 5S auriu a generat isterie in randul fanilor Apple, acest model al iPhone fiind cel mai cautat in momentul lansarii ce a avut loc in cursul toamnei anului trecut. Daca Apple a avut un succes atat de mare cu un iPhone 5S auriu, atunci de ce nu ar produce Samsung un Samsung Galaxy S5 auriu pentru clientii sai? Asta s-au intrebat si coreenii, iar in final s-a luat decizia lansarii unei versiuni aurii a Samsung Galaxy S5, aceasta urmand a fi disponibila chiar din momentul lansarii oficiale.

  Introducerea pe piata a acestui dispozitiv este confirmata de catre sistemul intern de produse al companiei Vodafone, operatorul listand o versiune aurie a Samsung Galaxy S5 ca fiind disponibila pentru achizitie in viitor. Chiar daca Samsung deocamdata nu a confirmat lansarea acestui dispozitiv, o versiune aurie a Samsung Galaxy S4 a fost lansata la scurt timp dupa apritia iPhone 5S-ului auriu, asa ca nu ar fi greu de crezut ca Samsung va urma din nou Apple.

11 COMENTARII

  1. Am sa-mi comand si eu un capac de toaleta din plastic auriu. E facut din acealasi material (policarbonat, pentru pretentiosi)

  2. Îmbătrâniți de ciudă, am iPhone din aluminiu și pot trimite mail, și mesaje,are și cameră, mamă ce performanță dar nu contează e din aluminiu și este și chit și vopsea pt aluminiu, noroc că nu ruginește