Apple trimite zeci de miliarde de iMessage-uri zilnic, inregistreaza zeci de milioane de apeluri FaceTime, iata alte detalii interesante

  In aceste momente in cadrul campusului companiei Apple are loc o adunare generala a actionarilor, diverse probleme si propuneri fiind discutate de catre cei prezenti acolo impreuna cu membrii echipei de conducere a companiei americane. Ca parte a discutiilor, actionarii din AGA au decis sa respinga toate propunerile de proiecte noi facute de catre alti actionari si au aprobat propunerile facute de catre echipa de conducere a companiei. In timp ce toate acestea au loc in cladirile Apple, in afara lor un grup de persoane protesteaza impotriva companiei americane, acuzand Sillicon Valley ca nu ajuta persoanele sarace sa-si gaseasca locuri de munca.

  Separat de toate acestea, compania Apple a dezvaluit cateva detalii interesante, astfel ca 40 de miliarde de iMessage-uri sunt trimise zilnic prin serverele sale, in timp ce intre 15 si 20 de milioane de apeluri FaceTime sunt efectuate zilnic. Mai mult decat atat, Tim Cook a declarat ca Apple TV-ul a generat incasari de 1 miliard de dolari in cursul anului 2013, iar compania priveste produsul ca fiind mai mult decat un simplu hobby, semn ca lansarea unui Apple TV 4 se apropie.

  Continuand sa ofere informatii despre Apple TV, Apple sustine ca aproximativ 5% dintre posesorii de iPhone/iPad au cumparat micutul produs, aproximativ 10 milioane fiind vandute in 2013, cifra fiind dubla fata de cea inregistrata in 2012.