IntelliScreenX 7 pentru iOS 7 apare intr-un prim clip Video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3vwzLWVGrrc&w=580&h=370]

  Daca sunteti un fan al tweak-ului IntelliScreenX, atunci am o veste buna pentru voi, deoarece o versiune pentru iOS 7 a sa urmeaza sa fie lansata in viitorul apropiat in CydiaIntelliScreenX 7 este denumirea versiunii actualizate a tweak-ului, iar in clipul video de mai sus aveti o prezentare detaliata a tuturor noilor functii pe care dezvoltatorii sai l-au pregatit pentru noi. Una dintre principalele functii ale IntelliScreenX 7 se numeste Slide, ea regandind complet sistemul de multitasking din iOS, fiind disponibila din aproape orice meniu, afisand preview-uri pentru aplicatiile deschise in background si multe, multe altele.

  IntelliScreenX 7 va fi lansat in viitorul apropiat in Cydia.

14 COMENTARII

  1. Aplicatia noua se incarca greu, se blocheaza si se restarteaza. Video din pagina nu se deschide. Iphone 5 ios 7.0.6. Inca trebuie sa folosim vechea app…

  2. Zaone noua Aplicație merge foarte foarte greu nu cred ca se compara cu vechea care se musca mult mai repede oricum apreciez efortul tau PTR tot

  3. Merge perfect
    E interesant dar tinand cont ca pe langa asta mai sunt si alte chestii instalate , care pana la urma or sa se bata cap in cap , nu renteaza de loc.
    Cei care aveti idevice-uri sub 5 nici nu cred ca ar trebuii sa va ganditi sa-l instalati ca va chinuiti jucariile degeaba…..

  4. Păcat de aplicație, chiar e ft. mișto îmi place, singura problemă e cu videourile pană acum nu s-a încărcat nici un video prin aplicație. Sper să se rezolve într-un viitor update! Dezvoltatorul e bun pe partea grafică, dar doar atât! Pt. o aplicație care e făcută în primul rând să afișeze conținut web chiar e de toată jena. Ca dezvoltator să nu testezi un lucru așa important care dacă începe să se repete e ft. enervant și te face să vezi articolul pe safari (deci anulează rostul aplicației că nu îți mai vine sa intrii în ea) denotă că ori e slab pregătit și încă nu știe să codeze bine ori nu îi pasă de ceea ce face. Părerea mea e că pt. chestia asta ar merita o stea pe AppStore însă nu e vina lui Zaone aici așa că nu aș recomanda să facă cineva asta mai ales că aplicația e in top 25 free.
    P.S. Bună treabă Zaone cu site-ul mie chiar îmi place ce faci aici și sper că nu ai dat mulți bani dezvoltatorului de 2 lei care nu a reușit să facă un lucru bun pâna la capăt!

  5. nici eu nu vad filmul, dar am intrat pe
    link din aplicatia de facebook pentru ios.

    daca ISX7 ma costa iar 10 dolari doar pentru upgrade, i.ll pass