Ashton Kutcher va concepe design-ul unor smartphone-uri Lenovo

  Ashton Kutcher, actorul care l-a interpretat pe Steve Jobs in celebra pelicula jOBS, a fost contractat cu cateva luni in urma de catre Lenovo pentru a promova produsele companiei, iar in cadrul Mobile World Congrees 2014 el a fost prezentat ca designer-ul unor viitoare smartphone-uri. Da, ati citit bine, omul care l-a intrepretat pe unui dintre cei mai iubiti presedinti de companii din istorie isi va oferi suport pentru conceperea design-ului unor smartphone-uri Android pe care Lenovo le va lansa in viitor.

This partnership with Lenovo brings together my love of technology and design that makes your life better. I can’t wait to dig in and help Lenovo develop future mobile computing products. 

  Desi Kutcher nu va concepe structura interna a smartphone-urilor, se pare ca el ar urma sa ofere idei pentru dezvoltarea design-ului exterior, dar probabil si a versiunii modificate de Android OS care va fi utilizata in terminale. Cei de la Lenovo nu au oferit detalii despre rolul exact pe care si-l va asuma Kutcher, insa el este un absolvent al unei facultati de inginerie biochimica, asa ca are oarecare cunostinte in anumite domenii care i-ar putea fi de folos in colaborarea cu Lenovo.