Orange ofera trafic de internet gratuit pentru actualizarile software OTA ale smartphone-urilor

Orange Romania logo - iDevice.ro

  Cu doar cate zeci de minute in urma Orange Romania a anuntat lansarea unei gratuitati interesante pentru posesorii de smartphone-uri, oferindu-le acestora posibilitatea de a face OTA Update-uri fara a isi consuma traficul de internet disponibil in abonament. Orice smartphone din reteaua Orange care are un OTA Update disponibil il va putea efectua gratuit prin reteaua operatorului, atat timp cat este facut din terminal fara ajutorul unui PC/laptop si atat timp cat este efectuat in tara.

  Ideea celor de la Orange este foarte buna si trebuie laudata, insa trebuie retinut faptul ca update-urile mari ale iOS, cum ar fi cele pentru o lansare majora(iOS 7.0/iOS 8.0) pot fi descarcate doar prin Wi-Fi.

UPDATE: Aici puteti gasi detalii in legatura cu utilitatea acestei promotii pentru iDevice-uri.

Clienții Orange vor beneficia de trafic de internet gratuit pentru actualizarea software-ului

Bucureşti, 28 februarie 2014. Începând de astazi, Orange adaugă un nou beneficiu în portofoliul serviciilor Orange Care și oferă trafic de internet gratuit clienților pentru actualizarea software-ului de pe orice smartphone. Acest pas reprezintă o nouă confirmare a rolului de ghid în lumea digitală asumat de Orange.

Astfel, clienții au de acum posibilitatea să realizeze update-ul de software instant, oriunde s-ar afla, la fiecare inștiințare primită din partea producatorului de telefoane, fără să fie taxați pentru traficul de internet folosit pentru descărcarea actualizării. Acesta este gratuit doar dacă utilizatorii descarcă update-ul pe teritoriul țării.

De asemenea, de acum clienții pot găsi pe pagina dedicată orange.ro/update-soft tutoriale video despre cum poate fi realizată actualizarea software-ului. De asemenea, în centrele Orange Care și în Orange shops experții Orange realizează update-ul de software sau ghidează clienții pentru realizarea lui, în mod gratuit.