Prezentand Samsung Galaxy S5, Samsung utilizeaza o melodie folosita de catre Apple pentru prezentarea iOS 5 (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=y42eQJmGbxk&w=580&h=370]

  Pura coincidenta sau pura idee de copiere dusa la extrem, indiferent care ar fi situatia, cei de la Samsung au reusit sa intre in atentia multora din nou, alegand sa foloseasca intr-un clip video de prezentare a Samsung Galaxy S5 o melodie utilizata de catre Apple pentru a prezenta iOS 5. Dupa cum puteti vedea in cele doua clipuri video din acest articol, melodiile utilizate pentru prezentari sunt identice, iar cei de la Samsung au preluat muzica la mai bine de 2 ani dupa ce Apple o utiliza in prezentarea sa, dar si in alte cateva asemenea. Va las pe voi sa trageti concluziile.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=a4FkfiquE74&w=580&h=370]

18 COMENTARII

  1. zaone tu ai platiti postaci? cum apare un articol despre samsung copiaza, cum 4 5 postari asa gratuite de hua:)) totusi mi se pare o prostie, cred ca nu stiau, nu ca ii apar.

  2. sunt penibili astia de la samsung. copiaza cititiroul de amprente, culoarea aurie ca au vazut ca se vinde f bine, a zis apple ca vrea sa produca smartwatch, hop si ei repede, sa fure startul, si au facut balariile alea de nu prea se vand. mai trebuia procesorul de 64 biti.

    ce ma amuza pe mine, este cum toti producatorii de smartphone-uri au copiat si cutia cu tot ambalajul in sine, si incarcatorul, si asa mai departe.

  3. Clipuril publicitare sunt facute de firme specializate, nu de catre Samsung sau Apple. Din articol rezulta ca Samsung a realizat clipul. Deci vorbim ori de ignoranta ori despre minciuna. Asta nu e gazetarism ci propaganda dusa la extrem. Rusine.

  4. @toni, las-o mai moale. firmele alea specializate fac reclamele asa fara sa le prezinte si celor de la samsung intai, sau cum? :))

  5. @anonim sunt convins ca nu Apple a introdus prima data cititorul, insa cum a lansat Apple iphone 5s cu cititor murea da crăpa samsung daca nu baga si el cititor

  6. De ce D-zeu sariti de cur in sus acum ca Samsung copiaza de la Apple ? Eu am device-uri de la ambele firme si sunt singurele 2 firme mi-au satisfacut nevoile de tehnologie pe deplin. Nu sunt de partea niciunuia dar … cum aruncati acum cu pietre in Samsung ca a copiat cititorul de amprente, iPhone 5S nu este primul telefon cu cititor, la ei de ce nu dati cu pietre? Asta e acum … Fiecare cu parerea lui.

  7. nu ar fi rau sa ma plateasca, numai ca nu stiu pentru ce, nu am nici un produs samsung si nici nu prea intentionez sa cumpar, de fapt nu prea cumpar, prefer sa trolez:)

  8. n-ai mult, lipseste muult, ai nevoie de muult….
    • • • • •

    aici e vb de primii 2 jucatori pe piata smart … > aici se vede copia, nu cine a fost primu’, ptr. ca ala, “primu’“, nu a facut ce a facut apple si dupa samsung evident…
    recunosc faptul ca samsung are tot meritul ptr niste componente s.a.m.d•