Prima Pagina Apple Apple concepe o noua metoda inovativa de a promova iPhone 5C

Apple concepe o noua metoda inovativa de a promova iPhone 5C

  Pentru ca iPhone 5C nu s-a dovedit a fi chiar atat de popular precum preconiza compania Apple, cei din Cupertino au gasit o noua metoda inovativa de a isi promova terminalul, de aceasta data folosind o platforma a partenerilor de la Yahoo!. Prin intermediul platformei de blogging Tumblr cei de la Apple promoveaza noul terminal  iPhone 5C printr-o campanie de advertising numita iSee5C, compania americana creand o serie de clipuri video in care detaliaza modul in care pot fi combinate carcasele de cauciuc ale dispozitivelor cu carcasele din plastic ale smartphone-urilor.

  Fiecare clip video are propria sa poveste si propriul sau mesaj, compania Apple creand cate un tagline specific pentru fiecare dintre ele, cele mai importante limbi vorbite pe glob fiind utilizate. Intreaga campanie nu este prezentata ca fiind a companiei Apple, insa vorbim despre o campanie platita celor de la Yahoo! si e putin probabil ca altcineva in afara Apple sa promoveze terminalele intr-un asemenea mod, abordare afiind neobisnuita pentru cei din Cupertino.

 • Ovi

  Aici le puteti vizona: http://isee5c.tumblr.com/

 • RaduD

  Mai bine ar schimba pur si simplu politica de preturi (prea nesimtite)!

 • Corect, mi-a scapat sa adaug si ala.

 • LucianC

  Nu stiu de ce se omoara cu atata promovare cand mai sunt cateva luni si apare iPhone 6, iar 5c-ul se apropie de pensionare, cum si cazul 5-ului care a avut un succes rasunator, dar din pacate a fost pensionat prea devreme.

 • vladc

  5=5c hardware, dpdv estetic mai fain dupa mine, dpdv grip muult mai ok
  dodv business, da, 5-ul era mai ok

  astept iphone6:)

  bafta all