Prima Pagina Apple iPhone 6 urmeaza sa includa o camera de 8 megapixeli cu senzor...

iPhone 6 urmeaza sa includa o camera de 8 megapixeli cu senzor pentru stabilizare optica a imaginii si f/2.0 aperture

  Acum cateva saptamani de zile am vorbit despre un zvon care ne spunea ca iPhone 6 urmeaza sa includa o camera de 8 megapixeli cu un senzor de imagine nou, mai bun, produs tot de catre compania Sony. Acel zvon este coroborat astazi de informatii noi aparute in China, ele spunandu-ne ca iPhone 6 va avea un nou senzor de imagine de 1/2.6″, fata de cel 1/3″ al iPhone 5S, aceeasi rezolutie de 8 megapixeli pentru poze, un senzor optic pentru stabilizarea imaginilor, dar si aperture f/2.0, fata de f/2.2 in cazul terminalului iPhone 5S si f/2.4 in cazul terminalului iPhone 5, iPhone 6 urmand a inregistra poze de calitate mai buna, inclusiv in conditii de luminozitate scazuta.

  Senzorul CMOS va fi furnizat in continuare de catre Sony, compania furnizand si senzorii de imagine ai camerelor iDevice-urilor comercializate in momentul de fata pe piata, restul componentelor camerei urmand a fi furnizate de catre Sharp si LG. Avand in vedere ca vorbim despre un zvon, trebuie sa privit toate aceste informatii cu neincredere si trebuie sa stiti ca deocamdata e putin probabil ca Apple sa isi fi definitivat planurile, deci foarte multe se pot schimba pana in momentul inceperii productiei.

 • alex alexandru

  O camera tot mai buna! E perfect normal ca numarul de mpx nu conteaza ci senzorul de imagine si aperture

 • Valentin

  Asa Apple demonstreaza cat de performanta e camera cu același numar de megapixeli! Tot ce conteaza e caliatea sezorului CMOS, astfel stabilizarea optica va fi intotdeauna avansata.

 • Raimond

  va fi cu sigurantabun senzor de calitate ,dar nu va fi de 8 megapixeli.

 • Sorin

  In aprilie Apple pune freeze pe design si componente. Deci incepand cu luna aprilie zvonurile vor putea fi adevarate si vom pune mai mult accent pe ele. Sa speram ca va fi primul smartphone din lume “bezel free” si cu protectie sapphire, macar eliminam stresul de a zgaria ecranul.

 • Valentin

  Si poate nu o sa mai fim nevoiti sa purtam folii care schimba culorile si ucid claritatea…