Prima Pagina A8 Apple inca este dependenta de Samsung, deruleaza contracte importante pentru fabricarea componentelor...

Apple inca este dependenta de Samsung, deruleaza contracte importante pentru fabricarea componentelor iDevice-urilor

  Desi de aproape un an de zile se zvoneste ca Apple incepe sa renunte la Samsung pentru fabricarea diverselor componente ale iDevice-urilor, deocamdata cei din Cupertino n-au reusit sa scape de coreeni nici macar in ceea ce priveste fabricarea chip-urilor iDevice-urilor. Conform unui analist specializat pe monitorizarea producatorilor de componente pentru terminale mobile si nu numai, relatia dintre Apple si Samsung este una foarte puternica si se pare ca va ramane neschimbata in viitorul apropiat.

  Apple a incercat sa contracteze TSMC pentru a fabrica o parte dintre chip-urile viitoarelor iDevice-uri, insa taiwanezii inca nu sunt capabil sa satisfaca in totalitate cerintele companiei americane. Avand in vedere aceasta problema, Apple ia in calcul contractarea Samsung in continuare pentru dezvoltarea chip-ului A8 si poate a chip-ului A9, insa viitorul i-ar putea aduce inclusiv o colaborare cu Intel, asa ca lucrurile nu se anunta a fi chiara tat de grozave pentru coreeni.