Prima Pagina Apple Microsoft ataca Mac-urile pentru lipsa ecranelor touchscreen (Video)

Microsoft ataca Mac-urile pentru lipsa ecranelor touchscreen (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=g3Pm_hecE1o&w=580&h=370]

  Intr-o tentativa de a ajuta industria PC-urilor intr-un moment in care vanzarile au atins unul dintre cele mai scazute praguri ale ultimilor ani, cei de la Microsoft ataca Mac-urile companiei Apple pentru lipsa ecranelor tactile. Cei din Redmond sustin ca PC-urile all-in-one cu Windows 8 si ecrane tactile au un design mai placut decat Mac-urile companiei Apple si sunt mult mai utile in baza programelor pe care le ofera utilizatorilor, iar prima afirmatie este cat se poate de discutabila in conditiile in care dispozitivele prezentate in clip nu au un design mai bun decat al vreunul MacBook.

Whether it’s watching the best wedding band, finding the perfect dress on Pinterest or getting stuff done with Microsoft OneNote and Excel, Windows all-in-ones give you the best of work and play. The New Windows: One experience for everything in your life.

 • NicKel

  lame ad

 • Aurelian

  Eu personal nu mi-as dori un PC cu ecran tactil. Eu folosesc PC-ul doar pentru graphic design, unde am nevoie de mouse, deci nu as avea ce face cu un PC cu ecran tactil, care ar fi destul de incomod.

 • mihaicc

  Aurelian, perfect, celelalte milione de utilizatori de pc-uri sint ba grafic designeri ba dj, deci nu au nevoie de ecrane tactile:) Apropo, majoritatea folosesc pc-ul la fel ca si tableta, la jucat jocuri “micute”, social, media, stiri, birfe, orice alte activitati ce nu tin de mediul bussiness, asa ca ei gindesc pentru marea piata. pentru tine ca si grafician au alte produse pe care ti le vind altfel.

 • anonimous

  @mihaicc

  Pai exact, cei mai multi se multumesc cu un PC standard, sau un laptop normal. Pe acele “chestii” e incomod sa faci aproape orice. Mi se pare a fi niste tablete gigantice. Nu poti scire, nu poti juca ceva “mai de PC”.. tot iti trebuie mouse si tastatura, aparent. Astea sunt niste “struto-camile” facute sa fie. Si la car de mari sunt, nu cred ca sunt foarte portabile (parca zice 20″, wtf!?).

 • MihaiDamas2

  @Aurelian =)))) mai bine taceai din gura :)))) … desenezi in paint tu cu mouseu :))))))