iOS 7.1 – lansare iminenta multumita CarPlay

  In ultimele saptamani au fost lansate diverse zvonuri care indicau faptul ca iOS 7.1 urmeaza sa fie lansat in cursul lunii martie de catre compania Apple, iar multumita recent lansatului sistem CarPlay iata ca aflam cand ar fi programata aceasta lansare. Lansand CarPlay, Apple a anuntat ca sistemul urmeaza sa fie disponibil sub forma unui update pentru iOS 7, deci va trebui lansata o noua versiune a sistemului de operare. CarPlay va functiona cu o serie de masini ce urmeaza sa fie prezentate in cadrul Geneva Motor Show, acesta desfasurandu-se intre 6 si 16 martie 2014 in Geneva.

  Pentru a putea prezenta sistemele, producatorii au nevoie de iPhone-uri care au CarPlay activat, iar utilizatorii trebuie sa poata folosi sistemul in noile masini, asa ca un update trebuie sa ajunga in terminale. In aceasta idee, exista sanse foarte mari ca iOS 7.1 sa fie lansat in cursul saptamanii viitoare, sau poate chiar vineri, toate informatiile aparute pana acum indicand faptul ca noua versiune a sistemului de operare va ajunge la utilizatori in prima parte a lunii martie, iar programarea acestei lansari pare sa confirme totul.

  Chiar daca Apple nu a lansat o versiune GM a iOS 7.1 pentru dezvoltatorii de aplicatii, nu ar fi neobisnuit ca ea sa apara zilele acestea si sa fie testata o saptamana de zile inaintea lansarii iOS 7.1.

15 COMENTARII

  1. Zaone am o problema cu iphone-ul meu 4 ma poti ajuta…Ieri i-am dat restore si cand il activez imi zice ,,Dispozitiv necunoscut” este neverlocked telefonul…a rulat pana acum fara nici o problema cu ios 7.0.6 dar m-am gandit sa-i dau restore si acum am intampinat aceasta problema,ma poti ajuta?

  2. Nu primesc notificar.Ti-am trimis si numele telefonului,dar vad ca nu se rezolva nimic si nici nu primesc vreo informatie in legatura cu aceasta problema!