Prima Pagina aplicatii Vertex aduce in iOS 7 Mission Control-ul din OS X (Video)

Vertex aduce in iOS 7 Mission Control-ul din OS X (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zTYZQI11LJs&w=580&h=370]

  Vertex este un tweak aflat despre care v-am vorbit acum cateva zile, iar dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, el are rolul de a ne oferi posibilitatea de a implementa in iOS 7 Mission Controlul conceput de catre Apple pentru OS X. Dezvoltat in baza unui concept pentru iOS 8 publicat cu aproximativ o saptamana de zile in urma, Vertex modifica functionalitatea task switcher-ului din iOS 7, afisand optiunile Control Center-ului impreuna cu aplicatiile deschise in backgorund.

Vertex merges the app switcher and Control Center together in one place, you just swipe up from the bottom of the screen to access your latest apps, play/pause your music, adjust the screen brightness or the volume, and at last but not least, have access to toggles that you can customize yourself!

  Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai sus, implementarea gandita de catre devoltator este cat se poate de simpla si de intuitiva, task switcher-ul iDevice-urilor noastre devenind mult mai util decat in formatul conceput de catre compania Apple. Vertex a fost lansat in cursul noptii trecute in Cydia la pretul de 1.49$.