Prima Pagina aplicatii TaxadeTimbru te ajuta sa calculezi taxa de timbru judiciar direct de pe...

TaxadeTimbru te ajuta sa calculezi taxa de timbru judiciar direct de pe iPhone

  TaxadeTimbru este o aplicatie disponibila din cursul acestei saptamani in App Store-ul companiei Apple, iar cu ajutorul sau putem calcula rapid taxa de timbru judiciar direct de pe iPhone direct din iPhone-urile noastre. Detalii despre aplicatia TaxadeTimbru aveti in descrierea de mai jos, iar aplicatia este disponibila in App Store intr-un format compatibil cu iPhone/iPod Touch, insa la un pret exagerat de mare.

Ca cetatean interesat, doriti sa stiti rapid, ce suma trebuie sa achitati ca taxa judiciara de timbru ? Ca practician al dreptului, doriti sa spuneti clientului cat are de achitat, fara a va deplasa la birou si/sau fara a avea nevoie de internet ? Daca raspunsul este “da”, atunci aveti nevoie de aplicatia “CALCULATOR – taxa judiciara de timbru”, cu o interfata simpla, care nu necesita conexiune la internet.
S-au avut in vedere noile prevederi ale OUG nr. 80/2013 privind taxa judiciara de timbru, care a intrat in vigoare la data de 29.06.2013 si care a abrogat Legea nr. 146/1997 si OG nr. 32/1995 !
Pe langa calculator, in aceasta aplicatie mai gasiti:

  • In ce conditii beneficiati de ajutor public judiciar si cand/cum puteti solicita scutire totala/scutire partiala/amanare/esalonare a taxei judiciare de timbru;
  • In ce conditii vi se poate restitui taxa judiciara de timbru;
  • Cunatumul tuturor taxelor judiciare de timbru;
  • Modele de cereri de scutire totala/partiala/esalonare.
  • Multe alte informatii legate de taxa judiciara de timbru.

Deci, ca instantele judecatoresti sa va judece o anumita cerere, trebuie in prealabil sa achitati o taxa. Aceasta se numeste: taxa judiciara de timbru.
Taxa judiacara de timbru trebuie achitata de catre toate persoanele fizice si juridice si reprezinta plata serviciilor prestate de catre instantele judecatoresti, cu ocazia solutionarii cererii dvs.
Avand in vedere toate cele de mai sus, aceasta este o aplicatie care sub nici o forma nu trebuie sa va lipseasca, atat practicienilor dreptului, cat si oricarei persoane interesate.

Pretul initial:
Numele:
TaxadeTimbru

4.49

s

Developer: Alex Halcescu
Categoria: Education


Descriere: Ca cetatean interesat, doriti sa stiti rapid, ce suma trebuie sa achitati ca taxa judiciara de timbru
Ca practician al dreptului, doriti sa spuneti clientului cat are de achitat, fara a va deplasa la biro…


Dimensiunea aplicatiei este: 38.1 Mb