Prima Pagina Apple iPhone-urile au cele mai mari sanse de a fi furate, cele mai...

iPhone-urile au cele mai mari sanse de a fi furate, cele mai mici sanse de a se strica

  Compania americana ProtectCell a publicat in cursul zilei de ieri un comunicat de presa prin care ofera cateva detalii interesante despre utilizatorii de iPhone-uri si problemele acestora. Fiind o companie specializata pe vanzarea de planuri de asigurate pentru tereminale mobile, cei de la ProtectCell ofera cateva informatii interesante despre problemele utilizatorilor acestor dispozitive. Conform lor, posesorii de iPhone-uri au sanse cu 65% mai mari decat alti utilizatori de a li se fura telefonul mobil, cifra fiind destul de mare, dar in concordanta cu ceea ce raporteaza politia din SUA in ultima vreme.

  Desi au sanse mari de a li se fura telefonul mobil, partea buna pentru acesti utilizatori este ca ei au sanse mai mici ca terminalul sa se strice din cauza accidentelor, iar acest lucru are cel mai probabil legatura cu grija sporita pe care ei o au pentru propriile dispozitive. In final compania sustine ca posesorii de iPhone-uri depun cele mai putine cereri pentru inlocuirea propriilor dispozitive din variate motive, acest lucru fiind extrem de bun pentru profitul final al companiilor de asigurari.

  In general posesorii de iPhone-uri sunt vazuti ca adevarate surse de profit pentru orice fel de companie care ofera u nserviciu dedicat acestor dispozitive, iar in cazul firmelor de asigurari nu vorbim despre ceva diferit.

 • Claudiu Daniel

  Grija sporita cred ca e un procentaj mai mic ci ” calitatea produsului ” fata de concurenta cred ca e mai mare ! Pt mine si prietenii mei e tel alaturi de un Sharp si un Nokia ( care desigur nu se pot compara cu i ) au durat cel mai mult …

 • mico

  Corect, ele vin deja stricate. Am schimbat 5 pana acum cu diverse probleme, inacceptabile pentru un telefon asa scump pretinzand ca e magic de perfect

 • Levi

  Cele mai mici sanse sa se strice ? Interesant, explica asta si buzunarului meu care a trebuit sa schimbe 3 iPhone-uri pana sa realizeze ca nu sunt deloc fiabile.

 • ninel

  @mico. alta companie ti.l schimba?!….ti.l luau,il desfacea unu care nu stie desface nici o conserva si ti.l inapoia zgariat,acelasi terminal..si eu tot ‘5 am schimbat,pana m.am certat cu ei ca ultimul parea un refurbish ff rau,si mi.au dat unu nou si de atunci (acum un an) absolut nici o problema

 • Terrymada

  V-as putea contrazice vorbind despre un 4S care se apropie de 2 ani de utilizare, cu 5.1.1 si jailbreak care inca functioneaza la fel ca in prima zi. A ajuns de ceva timp la sotie si inca rezista.

 • dave

  Am luat un i5 si mi se misca geamul. mai am vreo 6 luni garantie, mi-l vor repara sau schimba cu unu refurbished?

 • Claudiu Daniel

  Cand sunt atate sute de milioane dintr un produs pe piata ne miram si facem o tragedie ca sunt si cateva sute sau mii care mai dau kixx !?
  E ca si cand cum zic unii ca romanii din Italia si Spania fac numa “minuni” iar ungurii si polonezii nu ! Normal daca ceilalti sunt 0.00001 dintre emigranti iar romanii sunt in jur de 40-60% din emigranti din fiecare din cele doua tari deci in jur de 2 milioane de romani in ambele , poti sa zici ca da fac multe “minuni” dar comparand cu cati sunt , pai nu sunt ! Si comparand si cu alti emigranti nu stam rau !
  Asa ca trebuie sa fim realisti si sa deschidem ochii mai bine!