iPhone-urile au cele mai mari sanse de a fi furate, cele mai mici sanse de a se strica

  Compania americana ProtectCell a publicat in cursul zilei de ieri un comunicat de presa prin care ofera cateva detalii interesante despre utilizatorii de iPhone-uri si problemele acestora. Fiind o companie specializata pe vanzarea de planuri de asigurate pentru tereminale mobile, cei de la ProtectCell ofera cateva informatii interesante despre problemele utilizatorilor acestor dispozitive. Conform lor, posesorii de iPhone-uri au sanse cu 65% mai mari decat alti utilizatori de a li se fura telefonul mobil, cifra fiind destul de mare, dar in concordanta cu ceea ce raporteaza politia din SUA in ultima vreme.

  Desi au sanse mari de a li se fura telefonul mobil, partea buna pentru acesti utilizatori este ca ei au sanse mai mici ca terminalul sa se strice din cauza accidentelor, iar acest lucru are cel mai probabil legatura cu grija sporita pe care ei o au pentru propriile dispozitive. In final compania sustine ca posesorii de iPhone-uri depun cele mai putine cereri pentru inlocuirea propriilor dispozitive din variate motive, acest lucru fiind extrem de bun pentru profitul final al companiilor de asigurari.

  In general posesorii de iPhone-uri sunt vazuti ca adevarate surse de profit pentru orice fel de companie care ofera u nserviciu dedicat acestor dispozitive, iar in cazul firmelor de asigurari nu vorbim despre ceva diferit.