Prima Pagina Uncategorized Iata ce conteaza cel mai mult pentru barbati si femei cand achizitioneaza...

Iata ce conteaza cel mai mult pentru barbati si femei cand achizitioneaza un telefon nou

  Barbatii si femeile au prioritati diferite in ceea ce priveste achizitionarea de telefoane mobile, iar un nou studiu ne spune exact cat de diferiti sunten cand vine vorba de luarea acestor decizii. Conform graficului de mai sus, femeile sunt mult mai interesate de pret decat barbatii, pun mai putin accent pe functii, autonomie, sistemul de operare si restul caracteristicilor, exceptie facand design-ul, camera, sau termenii contractuali in baza carora urmeaza sa achizitioneze acel dispozitiv mobil.

  Probabil aceste rezultate nu vor surprinde pe foarte multi dintre voi, insa ceea ce ma surprinde pe mine este diferenta foarte mica in ceea ce priveste gradul de interes pentru sistemul de operare sau viteza de navigare pe internet.

 • Pandele

  Acum se explica declinul iPhone respectiv succesul Galaxy.
  Designul este pe locul 8 ca importanta iar pretul si functiile pe locul 1 respectiv 2.
  Sa citesca cu atentie cei care o tot ard cu plasticu.

 • Hicks

  Pandele am avut iPhone 3 ani, acum l-am vindut si mi-am luat Note 2, sunt foarte multumit de Note 2 are super ecran nu ma mai chiombesc ca la iPhone plus ca ai libertate la programe nu mai imi titie fundu ca fac update pierd Jailbreak samd. Decizia de a vinde iPhone am luat-o dupa ce am trecut de la ios 6 la ios 7 si am fost foarte dezamagit de lag si cum se comporta iPhoneul .

 • Andy

  Hicks, presupun ca ai avut iphone 4 de l-ai tinut 3 ani si te plangi ca nu mergea bine ios7, macar iphone 4 a mai primit un update major de soft si dupa 3 ani pe cand majoritatea telefoanelor android sunt fericite daca mai primesc suport pentru update de soft dupa 1 an de zile. Si as vrea sa vad cat o sa tii un android si sa tot fi multumit de performantele lui, ma indoiesc ca poti sta 2 ani de zile cu acelas android.

 • Toni

  Andy, te contrazici. Daca nu ai update la SO atunci telefonul va merge la fel si dupa 6 luni, si dupa 2 ani si dupa 5 ani. Ai prins ideea?

 • Andrew

  detin iphone 4 si note 2, m am “jucat” destul si pe iphone 5 si pe 5s, nu ma mai uimesc cine stie ce, intradevar designul nu se compara intre ele, iphone ul e mult mai frumos decat orice android(cu toate ca recent am vazut un sony(cred) cu spate de sticla, interesant dar n am avut timp sa l admir indeaproape).
  @Hicks, sunt curios ce o sa facem la vara cu lopetile noastre, acum mai le indesam in blugi, geaca dar ma indoiesc ca o sa incapa in buzunarele pantalonilor scurti:))
  Sondajul e o porcarie, cel putin in Romania. La noi, femeile/fetele se uita prima data la pret apoi la design, termenii contractului, camera(ca doar trebuie sa si faca poze in baile cluburilor, sa se vada marul, nu?) apoi celelalte… nu am auzit vreodata o fata sa intrebe “ce viteza are procesorul?” sau “are 4g?”! Daca are mar pe spate, nu mai conteaza restul!