iPhone Air – cel mai credibil concept al iPhone 6 publicat pana acum (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sPY5Bu67iY4&w=580&h=370]

  In ultimele luni de zile am vazut numeroase concepte ale iPhone 6, unul dintre ele chiar in cursul acestei dimineti, insa cel pe care il vedeti in clipul video de mai sus pare a fi cel mai credibil publicat pana in momentul de fata. Vorbim despre un iPhone Air ce are un ecran cu 17% mai mare decat cel al iPhone 5S, acesta avand cu 68% mai multi pixeli si totul la o grosime de doar 7mm. Dimensiunile principale ale dispozitivului ar creste cu doar 8% pentru a permite implementarea ecranului mai mare, acest iPhone putand fi produs de catre Apple daca exista intr-adevar dorinta pentru a aduce un asemenea dispozitiv pe piata.

5 COMENTARII

  1. Este frumos, dar nu vor fi marginile atat de subtiri. Ar fi greu de folosit si ar aparea erori din cauza ecranului care poate reactiona la atingeri involuntare, iar asta nu e genul de risc pe care sa si-l asume apple

  2. Ecranul fara bezel sau bezel foarte mic , nu depinde de Apple ci de ce pot produce fabricantii de ecrane in cantitati mari si la un pret rezonabil.
    Apple doar trebuie sa gaseasca modalitatea de a-l fixa intr-o carcasa si in plus si cu o sticla de safir peste el.
    Cred ca nu suntem inca la momentul in care un ecran fara bezel va fi implementat la scara mare.
    Sigur, conceptele arata bine, dar sunt doar vise .

  3. Marginile sunt posibile, si la 2g bezel-ul era aproape inexistent stanga/dreapta. Dar totusi nu cred ca vor reveni prea curand la spatele complet din sticla, poate doar complet de aluminiu, un fel de unibody.