Prima Pagina A7 Samsung a fost contractata de catre Apple pentru a fabrica viitorul chip...

Samsung a fost contractata de catre Apple pentru a fabrica viitorul chip A8 al iPhone 6

  Desi saptamana trecuta au aparut informatii care sugerau faptul ca Apple ar urma sa contracteze doar taiwanezii de la TSMC pentru a fabrica viitorul chip A8 al iPhone 6, iata ca in realitate Samsung a fost deasemenea contractata de catre cei din Cupertino. Conform unor informatii publicate in presa in baza unor detalii oferite de catre un manager al Samsung, compania coreeana va fabrica viitoarele chip-uri in fabrica sa din Texas, acolo fiind acum produse actualele chip-uri A7 ale iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina.

  Primele chip-uri A8 ar urma sa fie livrate catre Apple in cea de-a doua parte a acestui an, iPhone 6 urmand a ajunge in magazine in toamna, probabil in aceeasi perioada precum iPhone 5S. Desi deocamdata nu se stie nimic sigur, se pare ca Apple ar fi impartit comenzile pentru viitorul chip A8 intre Samsung si TSMC, taiwanezii primind cea mai mare parte a contractului acordat de catre Apple. Indiferent care dintre cele doua companii a primit comenzi pentru mai multe produse, este clar ca Apple face primii pasi importanti pentru a renunta la Samsung in ceea ce priveste fabricarea chip-urilor iDevice-urilor.

 • NicKel

  Si in final vom vedea ca tot #samesong or sa onoreze toata comanda de A8, TSMC probabil ca vor avea yield rate prea mic etc…
  Ceea ce n-ar fi un lucru rau pentru noi ca utilizatori, zic..

 • Rares

  Eu nu inteleg, daca Crapsung produce cipurile pentru Apple, de ce nu sunt in stare aia sa foloseasca aceeasi tehnologie sau asemanatoare ca si Apple?

 • danyristea

  da ii tot face de vreo 2 ani. cred ca sunt pasi de furnica. pana renunta Apple la Samsung va renunta piata la Apple.

 • Ovidiu

  Ce bine ca lucreaza tot cu samsung, este o companie foarte puternica, si asta da incredere!

 • Ionel CRACIUNEL

  @danyristea : mare dreptate ai, pe cuvant de nu m-am scarbit pana peste cap de lansarea cu prea putine terminale vai ce bine se vand… pai de ce mama lor nu le fabrica de acum ?!!! sa fie stocuri in toata lumea! mi s-a acrit de vrajeala asta si daca inainte eram fermecat de produsele lor azi nu mai sunt incatat decat de laptopuri si cu indulgenta ipad-ul. Tare cred ca o sa-mi iau anul asta un nexus sau un htc…

 • dAN

  nexus… auzi lol cine face ip6 samsung ohoho appl