Iata primul smartphone cu o baterie ce poate functiona timp de 2 saptamani cu o singura incarcare

  MIDIA InkPhone este denumirea unui nou smartphone pregatit pentru lansare pe piata, iar conform dezvoltatorilor sai, el ar fi capabil sa functioneze timp de 2 saptamani de zile cu o singura incarcare. Daca va intrebati cum anume reuseste acest smartphone sa obtina o autonomie atat de buna, ei bine ecranul sau E Ink il ajuta sa functioneze pentru o perioada indelungata de timp, desi acest lucru presupune renuntarea la calitatea imaginilor care sunt afisate pe el.

Low capacity of batteries is a weakness of modern smartphones. Multitude of functions and applications causes increased energy consumption. We have to charge our phones even everyday. That is consequence of using large LCD displays and many aplications that works in background, when device is running. If you want to have smartphone you can trust, think about those solution. Smartphone with E Ink display can be really good alternative for energy-eater smartphones.

  Smartphone-ul in sine are hardware mediocru si o baterie de 1800 mAh, insa pentru cei care nu isi doresc un telefon Nokia ce functioneaza pentru perioade indelungate de timp fara incarcare, un dispozitiv de acest gen este cat se poate de potrivit. MIDIA InkPhone urmeaza sa fie lansat pe piata in viitorul apropiat la un pret aproximativ de 140€, asa c va imaginati ce veti primi de la el doar dupa o simpla apreciere facuta in baza pretului.