Apple ia in calcul cresterea pretului de vanzare al iPhone 6

  Conform celor mai recente zvonuri aparute pe interent, compania Apple se pregateste sa aduca pe piata un terminal iPhone 6 care ar putea avea un ecran al carui diagonala ar putea fi de minim 4.7 inch. Aceasta crestere a dimensiunii ecranului ar putea aduce si o crestere a pretului final pe care l-ar putea percepe cei de la Apple pentru noul lor smartphone, un analist american sustinand ca Apple ar putea perecepe utilizatorilor un pret cu pana la 100% mai mare decat cel al actualului iPhone 5S.

  Desi o crestere de 100$ va fi importanta pentru multi, analistul american sustine ca in baza esecului iPhone 5C, multi utilizatori vor fi multumiti sa plateasca un pret mai mare pentru un terminal care ar trebui sa fie mai bun. Ca sa fiu sincer, aceasta gandire este tipica pentru companiile care nu sunt orientate decat spre a isi maximiza profitul prin orice fel de actiuni, iar daca Apple va decide sa creasca pretul iPhone 6 cu 100$, atunci cu siguranta vor fi destule critici,d esi vanzarile vor fi cel putin egale cu cele ale iPhone 5S.

  Acestea fiind spuse, veti fi interesati sa cumparati un iPhone 6 mai scump cu 100$/€ ?

13 COMENTARII

  1. Eu nu zic sa nu creasca pretul pt acel ecran de safir dar 100 dolari inseamna aprox 150 euro la noi+europa ceea ce inseamna ca va costa undeva la 800-900 euro si inseamna mult pt mine cel putin si am un venit mediu lunar.

  2. In primul paragraf ai scris ca Apple ar putea perecepe utilizatorilor un pret cu pana la (100%) mai mare decat cel al actualului iPhone 5S. probabil ai vrut sa scrii cu 100$ nu cu 100%.

  3. Si eu am vrut sa intreb … 100$ € sau 100% deci cat 1200€ sau $ !?? Sunt putin confuz !!
    De fapt cred ca articolul …:( lo siento Zaone !

  4. E foarte ok, si dupa cum am mai spus, iPhone 6 daca va veni cu ecran de 4.7″ bezel free, safir si tehnologia displayului care o are si Kindle, automat telefonul trebuie sa fie undeva la 850-1000$, in Romania probabil 900 euro circa.

    Cea mai scumpa componenta este displayul (4.7″) creste, si mai nou acuma si safir pe o suprafata de minim 4.7″

  5. Cu memorie de 32 Giga, un HTC One, LG G2 sau Galaxy S4 costa 2200 pe cand un iPhone 5s cel putin 3200. Daca ii mai adauga 500 cred ca sunt dusi cu pluta. Plus ca argumentul cu degetele scurte nu va mai fi valabil pentru ca dimensiunile vor fi apropiate.

  6. bn,si in bucuresti un iphone 5s cand te duci sa.l iei fara contract sau chestii de genu….in jur de 27-30 mil. ……tot este!!!! ok! un iphone te tine ani buni de zile ,sunt zdravan facute si se pune foarte multa atentie la optimizare cu recentele update.uri in comparatie cu celelalte telefonane cu infectia aia de android!! dar!!!! sa.l mai si scumpesti dupa ce si asa e o caruta de bani!!!…….mi se pare de.a dreptu’ o nebunie!!sincer

  7. E bine sa creasca , toti avem telefoane de ultima generatie , si alte chesti ,, si cine suntem noi si nu avem ce manca , parca telefonu te hraneste