FaceTime Plus te conecteaza prin FaceTime cu persoane necunoscute de pe intregul glob

  Daca termenul Chatroulette va este cunoscut, atunci stiti ca vorbesc despre un sistem care conecteaza in mod aleator utilizatorii de webcam-uri cu persoane necunoscute de pe intregul glob. Serviciul a ajuns intr-un moment dat inclusiv in App Store, insa Apple l-a retras rapid din cauza faptului ca multe persoane se expun in pozitii indecente in fata camerelor web, asa ca locul sau poate fi luat acum de catre FaceTime Plus, un serviciu care nu poate fi afectat de catre Apple.

Over 100 Million iPhone’s were sold in 2013! All these devices have the “FaceTime” feature which allows you to video call your friends over Wi-Fi for free. FaceTimePlus lets you meet these people. When you use FaceTime Plus, we pick someone else at random and let you have a one-on-one chat using FaceTime. All that is shared is your Apple ID and you can stop a call at any time.

  FaceTime Plus nu functioneaza cu ajutorul unei aplicatii pentru iOS, ci prin intermediul unui website in care va introduceti adresa de email utilizata pentru FaceTime si asteptati sa fiti contactati. Pentru a utiliza serviciul va trebui sa accesati website-ul special conceput pentru el, sa va introduceti Apple ID-ul in casuta de scriere si mai apoi sa asteptati pana cand sistemul va conecteaza in mod aleator cu o alta persoana dispusa sa discute oricand cu un strain.

  Inainte sa va aventurati in lumea FaceTime Plus va spun ca acolo puteti descoperi tot felul de lucruri ciudate si oameni indecenti, sa ca utilizati-l cu grija.

2 COMENTARII

  1. de ce nu merge ?imi da eroarea Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/loudic/facetimeplus.com/launch/insert.php on line 26