iOS 7.1 genereaza probleme suplimentare pentru utilizarea Touch ID al iPhone 5S

  Lansand iOS 7.1 in cursul serii trecute, compania Apple a promis utilizatorilor de terminale iPhone 5S ca noua versiune a sistemului sau de operare rezolva problemele privind functionarea Touch ID. Se pare ca in cazul anumitor utilizatori aceasta noua versiune a sistemului de operare sterge toate amprentele inregistrate in aplicatia Settings a iOS 7.1, iar simpla incercare de a le inregistra din nou si a activa sistemul nu are drept rezultat functionarea sa, nici macar dupa multiple incercari.

  Practic un numar serios de utilizatori au ramas fara sistemul Touch ID dupa instalarea iOS 7.1 pe terminalele iPhone 5S, iar pe forumurile de discutii ale Apple exista destule persoane care raporteaza aceasta problema. Unii utilizatori au reusit sa isi scaneze amprentele dupa o racire a cititorului de amprente folosind un aparat de aer conditionat, insa aceasta metoda este departe de a fi utila ca si rezolvare pentru marea masa de utilizatori posesori de terminale iPhone 5S.

  In ciuda acestor probleme, un numar si mai mare de utilizatori sustin ca Touch ID functioneaza mult mai bine dupa instalarea iOS 7.1, iar acum nu-mi ramane decat sa va intreb daca voi sunteti multumiti de acest update.