Flappy Bird ar putea fi relansat in App Store

  Flappy Bird, jocul care cu doar o luna de zile in urma genera isterie in randul posesorilor de iDevice-uri din lumea intreaga, ar putea fi relansat in App Store, conform unor afirmatii facute de catre dezvoltatorul sau. In cadrul unui interviu acordat prestigioasei publicatii Rolling Stone, Dong Nguyen, creatorul Flappy Bird, a declarat ca ia in calcul relansarea jocului sau in App Store, insa cu un mesaj de avertisment care le va cere utilizatorilor sa ia cate o pauza dupa perioade indelungate de joc.

As for the future of his flapper, he’s still turning down offers to purchase the game. Nguyen refuses to compromise his independence. But will Flappy Bird ever fly again? “I’m considering it,” Nguyen says. He’s not working on a new version, but if he ever releases one it will come with a “warning,” he says: “Please take a break.”

  Intrebat de ce a retras aplicatia din App Store, Nguyen a dat vina pe atentia mediatica excesiva de care avea parte aplicatia, dar si pe faptul ca utilizatorii luau totul mult prea in serios. Se pare ca dezvoltatorul primea mesaje de la parintii copiilor care devenisera dependenti de jocul Flappy Bird, acestia acuzandu-l ca a sa creatie distrage atentia copiilor din lumea intreaga, unii distrugandu-si telefoanele sau chiar ranindu-se deoarece nu reuseau sa termine jocul.

  Totusi, in ciuda faptului ca Flappy Bird genera 50.000$ pe zi si inca mai genereaza foarte multi bani, dezvoltatorul a fost suparat si de atentia pe care i-au acordat-o haordele de paparazzi care ii urmareau inclusiv familia. Cu toate acestea, jocul va ajunge cel mai probabil din nou in App Store, insa ramane de vazut daca va mai fi la fel de popular.

5 COMENTARII

  1. Doamne ce isterie tampita cu acest joc idiot,ma uit pe siteurile de vanzari online romanesti si vad iphone 5s cu flappy bird instalat la doar 5000 de lei,pe bune???
    Sunt zeci de iphone-uri la preturi colosale cu mega jocu lui peste prajit instalat…