Shaquille O’Neal cheltuie 1000$ saptamanal pentru aplicatii disponibile in App Store

  Shaquille O’Neal, unul dintre cei mai cunoscuti fosti jucatori de baschet din SUA, a afirmat in cadrul unui interviu acordat in timpul SXSW Texas ca saptamanal cheltuie 1000$ pe aplicatii disponibile in App StoreShaquille O’Neal detine un iPhone, cel mai probabil 5S, produs de catre compania Apple si cheltuind lunar cate, aproximativ, 4000$ pentru aplicatii disponibile in App Store-ul celor din Cupertino, ne putem imagina ca fostul star al celor de la L.A. Lakers sau Miami Heat a adunat cateva mii sau zeci de mii de titluri in colectia sa.

I probably spend $1,000 on apps a week. I’ve always been a tech geek. I’m not ashamed to say I’m a geek at heart…last week I bought like 20 deer hunter games. I like hunting the deer on my phone.

  O’Neal este un mare fan al produselor Apple, iar probabil unii dintre voi stiti deja ca la un moment dat Steve Jobs a refuzat sa ii ofere un terminal iPhone inainte ca acesta sa fie oficial disponibil in magazine. Fara a avea noroc in a obtine produse inainte de lansare, Shaquille O’Neal asteapta acum cu nerabdare lansarea smartwatch-ului iWatch dezvoltat in momentul de fata de catre cei din Cupertino, el fiind convins ca il va achizitiona, chiar daca nu se stie cand anume va fi acesta disponibil pentru utilizatori.