Prima Pagina aplicatii Shaquille O’Neal cheltuie 1000$ saptamanal pentru aplicatii disponibile in App Store

Shaquille O’Neal cheltuie 1000$ saptamanal pentru aplicatii disponibile in App Store

  Shaquille O’Neal, unul dintre cei mai cunoscuti fosti jucatori de baschet din SUA, a afirmat in cadrul unui interviu acordat in timpul SXSW Texas ca saptamanal cheltuie 1000$ pe aplicatii disponibile in App StoreShaquille O’Neal detine un iPhone, cel mai probabil 5S, produs de catre compania Apple si cheltuind lunar cate, aproximativ, 4000$ pentru aplicatii disponibile in App Store-ul celor din Cupertino, ne putem imagina ca fostul star al celor de la L.A. Lakers sau Miami Heat a adunat cateva mii sau zeci de mii de titluri in colectia sa.

I probably spend $1,000 on apps a week. I’ve always been a tech geek. I’m not ashamed to say I’m a geek at heart…last week I bought like 20 deer hunter games. I like hunting the deer on my phone.

  O’Neal este un mare fan al produselor Apple, iar probabil unii dintre voi stiti deja ca la un moment dat Steve Jobs a refuzat sa ii ofere un terminal iPhone inainte ca acesta sa fie oficial disponibil in magazine. Fara a avea noroc in a obtine produse inainte de lansare, Shaquille O’Neal asteapta acum cu nerabdare lansarea smartwatch-ului iWatch dezvoltat in momentul de fata de catre cei din Cupertino, el fiind convins ca il va achizitiona, chiar daca nu se stie cand anume va fi acesta disponibil pentru utilizatori.

 • Claudiu91

  inseamna ca are IQ ul sub 100… NIGAAA.

 • alex

  Ce poate cumpara de atatia bani habar nam.. Poate puteri si diamante la jocuri..

 • Gili

  Claudiu91, poate ai vrut sa spui sub 50…. Imi inchipui gorila de om, stând toata ziua cu i5s in mana si căutând ce aplicatii sa mai cumpere…. Idiot

 • rockgsm

  Face puțina reclama manelistu’

 • catalin

  acum ceva vreme se vaita ca nu poate sa faca anumite lucruri cu iphone -ul ca are display mic ,ca note 3 e cel mai bun ,bla bla …..etc.acum cred ca a primit vreun contract de imagine mai bun si dintr-o data cheltuie 1000 dolari pe sapt pe aplicatii .bine ca la cati bani inca probabil are 4000 dolari pe luna sunt bani de buzunar ,in caz ca nu cumva exagereaza cifra .

 • Robert

  …si nici daca ii va cuprinde incheietura noul iwatch.

 • crixalis

  Probabil si muzica… carti

 • Vichi

  Mai sigur carti

 • Claudiu91

  @Crixalis muzica se ia din iTunes Store si domnul in cauza sigur nu are ce face cu cartile.