Prima Pagina Apple Apple reduce termenul standard pentru returnarea unui iPhone

Apple reduce termenul standard pentru returnarea unui iPhone

  Ca parte a schimbarilor sale globale, care au cel mai probabil menirea de a reduce cheltuielile, compania Apple a decis sa modifice termenul pentru returnarea terminalelor iPhone, utilizatorii nemultumiti fiind nevoiti sa-si readuca dispozitivele la Apple in doar 14 zile calendaristice in loc de 30. Modificarea facuta de catre Apple o aliniaza cu politicile partenerilor sai din SUA, operatorii de telefonie de pe piata americana permitand returnarea produselor in doar 14 zile calendaristice.

  Desi politica celor de la Apple genera cel mai probabil confuzie, iar aceasta schimbare ar face lucrurile mult mai simple, e putin probabil ca ea sa fie facuta doar de dragul consumatorilor. Injumatatind perioada de returnare a terminalelor iPhone, compania Apple lasa multi utilizatori fara prosibilitatea de a isi recupera banii pentru dispozitive sau de a le schimba daca nu sunt multumiti de ele, insa e putin probabil ca cineva sa fie intr-adevar suparat din cauza modificarii.

 • Costea Alexandru

  stiu ca nu are legatura cu subiectul dar vreau sa stiu cand apare actualizarea pentru aplicatia idevice …. aplicatia da crash si se blocheaza cam des …!!!

 • ninel

  off topic….aceeasi intrebare,eu nu pot folosi aplicatia,s incarca fffff greu si da crash,ip 5 ios 7.0.6,jb

 • vilyyy21

  La fel si la mine

 • daniel73

  la mine merge ok doar cant citesc in comenturi ma face cu nervi din cauza ca sare la ultimul mereu si trebue sa ma intorc de unde am ramas sau sa stau cu degetul pe ecran…aiurea de ce sa ales sa sara la ultimul coment la fiecare 5 secunde fara sa comenteze nimeni in acel timp…si nici nu imi apar notificari pe pictograma,,este 1 si mereu asa ramane