Prima Pagina Apple iOS 8 – Apple pregateste o schimbare importanta pentru unul dintre serviciile...

iOS 8 – Apple pregateste o schimbare importanta pentru unul dintre serviciile introduse in iOS 7

  Ieri va spuneam ca Apple intentioneaza sa imbunatateasca serios functionalitatea aplicatiei Apple Maps in iOS 8, iar astazi vin cu alte detalii despre un serviciu introdus in iOS 7 care va fi imbunatatit in iOS 8. Vorbesc despre binecunoscutul iTunes Radio, serviciul de streaming multimedia al celor de la Apple, el urmand a fi mutat intr-o aplicatie separata in iOS 8. In momentul de fata iTunes Radio este integrat in aplicatia Music a iOS 7, insa incepand cu iOS 8 el urmeaza sa aiba o aplicatie dedicata, Apple considerand ca rata de utilizare a sa va creste substantial.

  Desi deocamdata totul se rezuma la discutii ce au loc in cadrul companiei americane, lansarea unei aplicatii dedicate serviciului nu ar fi o idee chiar atat de rea pentru cei care il pot utiliza. Separat de mutarea iTunes Radio intr-o aplicatie dedicata, compania Apple intentioneaza sa extinda serviciul in noi piete de pe glob, insa e greu de spus cat de repede va fi facuta aceasta extindere si daca Romania va face parte din ea, desi in acest moment totul pare putin probabil.

 • Tudor

  Luati si va faceti un cont Apple SUA si va functioneaza fara probleme si in Romania.

 • Axelm75

  ..exact este foarte usor sa ai un Apple id SUA

 • kelu88

  da?….si un numar de america de unde isu si eu ca sa.mi fac cont? daca careva primeste sms cu parola mea,mi.o schimba si imi imi schimba si email.ul? voi ce ma sfatuiti @tudor & @axelm75??

 • aproapeSlab

  Pacat ca in versiunea curenta a music nu mai poti sterg albumele