Prima Pagina Apple Iata cele 32 de voci ale Siri disponibile in iOS 7.1 (audio)

Iata cele 32 de voci ale Siri disponibile in iOS 7.1 (audio)

  Desi Siri recunoaste un numar limitat de limbi in momentul de fata, asistentul vocal al celor de la Apple poate citi texte prin sistemul text-to-speech intr-o gama foarte variata de limbi si dialecte, 32 dintre ele fiind suportate de catre Apple. In ideea de a ajuta lumea intreaga sa descopere toate cele 32 de voci implementate de catre Apple in asistentul personal Siri, cineva s-a gandit sa listeze intr-o pagina a propriului blog o lista a tuturor vocilor pe care oricine o poate asculta oricand.

  Printre limbile listate acolo veti gasi si limba romana, insa pentru ca vorbim despre sistemul text-to-speech, adica acela care rosteste cuvintele din iOS in diverse limbi, nu va ganditi ca acest lucru sugereaza ca Siri va recunoaste limba romana in curand. Puteti accesa toate vocile asistentului Siri in aceasta pagina.

 • Alexandru

  Ce înseamnă text-to-speech …?

 • Marius

  De unde se poate trage noul siri ? Cu limba romana

 • dan dany

  salut!am si eu o problema la ipad mini 2,am instalat ios7.1 si cand sunt in meniu imi apare sus langa semnul de la wireless in drepta lui o rotita care tot se invarte dar nu am nimic deschis,nici o aplicatie nici safari si nici serviciile de localizare,a patit cineva?

 • A.S.C™

  Sa ma c_c eu pe Apple, cine draq a facut ala textul ala in romana , pana si un chinez zice mai bine.