ProWidgets – un plugin revolutionar care aduce posibilitatea de a utiliza ferestre multiple ale aplicatiilor in acelasi ecran

  ProWidgets este un plugin care urmeaza sa fie lansat in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa in iOS 7 exact ceea ce vedeti in imaginea de mai sus. Practic plugin-ul va implementa in iOS 7 diverse widget-uri pentru o serie de aplicatii native ale sistemului de operare, iar noi le vom puteadeschide si utiliza pe toate in acelasi ecran, exact precum facem cu ferestre Windows/OS X. Dupa cum puteti observa din imagini, widget-urile pot fi afisate pe intregul ecran al unui iDevice, sau doar pe o portiune a acestuia, ele permitandu-ne sa controlam diverse functii ale aplicatiilor pentru care au fost concepute.

  Widget-urile ProWidgets pot fi activate din orice meniu al iOS 7, iar ele pot controla aplicatiile noastre chiar si atunci cand ele sunt inchise in background, astfel ca toate datele se vor regasi inclusiv in ele. Plugin-ul va fi in principal util pe tablele iPad in care avem indeajuns de mult spatiu pentru a deschide multiple widget-uri in acelasi ecran, insa pe iPhone-uri vom avea posibilitatea de a interactiona rapid cu aplicatiile si diversele lor functii concepute de catre dezvoltatori.

  Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat ProWidgets, insa el se anunta a fi unul dintre cele mai interesante tweak-uri concepute pentru iOS 7.