Prima Pagina aplicatii iOS 7.1 rezolva problemele care generau stari de ameteala pentru utilizatori

iOS 7.1 rezolva problemele care generau stari de ameteala pentru utilizatori

  La foarte scurt timp dupa lansarea iOS 7 pe internet au inceput sa apara primele reclamatii din partea unor utilizatori carora li se facea rau in timpul utilizarii propriilor iDevice-uri. Totul avea legatura, in aparenta, cu animatia rulata la deschiderea unei aplicatii, aceasta generand impresia ca un obiect se apropie cu viteza foarte mare de utilizator. Fara a comenta in vreun fel situatia, compania Apple a rezolvat in secret problema prin modificarea animatiilor rulate in iOS 7.1, astfel ca noua versiune a sistemului de operare nu afecteaza in acelasi mod utilizatorii.

With iOS 7.1, it appears Apple is further thrashing out the details. With Reduce Motion active, the app-switcher — which had previously retained a lurching zoom and slide when opened and closed — is tamed with the same crossfade effects folders use. Weather’s parallax backgrounds are gone. And in Messages, the entire scrolling area moves as one, rather than before where each message playfully slid around as if on ice but also had the potential to trigger motion sickness and vertigo.

  Desigur ca pentru majoritatea utilizatorilor vorbim despre o simpla non-problema, deoarece un numar foarte mic de persoane a reclamat aceasta problema in forumurile de discutii ale Apple, dar ea a fost luata in serios in Cupertino. Nu stiu cati dintre voi au avut probleme din cauza acestei animatii, insa veti sti acum ca ea nu va va mai afecta in vreun mod, Apple avand grija sa va ofere o experienta de utilizare cat se poate de linistita.

 • Camelia

  Dupa ce am ajornat am un sunet urit la ipad ce trebuie sa fac

 • Claudiu

  Sa inveti limba romana

 • fof

  🙂

 • villman89

  Actualizat ma ca nu esti broscar, sau esti? 🙂 prea tare Claudiu 🙂

 • Iowin
 • antonio

  interesant este ca aplicatia weather nu mai este ca pe versiunea anterioară cu animația care reprezenta vremea actuala( unde erau simulate ploaia sau fulgerele )…practic exista o simpla imagine de reprezentare vreme si atat !

 • C1au$

  Salutare Zaone! Am probleme cu noua aplicatie iDevice in sensul ca nu reuseste sa se incarce si moare imediat ce incarca un “ecran” alb?! Stii ceva despre asta si cum se poate remedia? Am iPhone 4 neverlocked. Mersi!

 • Am trimis update-ul pentru ea la Apple, acum asteptam sa il aprobe.

 • Firmasrl

  Fac si eu o reclamatie catre Apple ca ma doare capul cand fol iphonul dupa o noapte crunta de betie.sper sa o rezolve.

 • Rares

  “Motion sickness”? Doar in ‘Murica 🙂

 • Laurentiu

  Au rezolvat nimic. Tot imi provoaca stari de voma .

  Dar, pe de alta parte, mie mi se face rau si in masina …