Prima Pagina Noutati Unul dintre importantii ambasadori Samsung dezvaluie o problema majora cu Samsung Galaxy...

Unul dintre importantii ambasadori Samsung dezvaluie o problema majora cu Samsung Galaxy Note 3

  Cu doar o saptamana de zile in urma va prezentam cateva clipuri video in care Samsung folosea imaginea lui LeBron James pentru a ridiculiza iPhone-urile companiei Apple, Samsung Galaxy Note 3 fiind promovat in acest proces. Desi Samsung incearca sa convinga intreaga lume ca terminalele sale sunt nemaipomenite, se pare ca ele au o problema majora, mai exact sunt capabile sa stearga singure intregul continut salvat de catre utilizatori de-a lungul timpului, totul fara niciun avertisment.

  Desigur ca tweet-ul din imaginea de mai sus a fost rapid sters de catre star-ul american, cei de la Samsung platind sume serioase de bani pentru a il convinge sa promoveze Samsung Galaxy Note 3. Chiar si asa, aceasta nu este singura persoana care are probleme cu utilizarea Samsung Galaxy Note 3, multiple persoane raportand acelasi lucru pe diverse website-uri de pe internet, insa cand informatia vine de la o persoana pe care o platesti sa-ti promoveze produsul, lucrurile sunt cu atat mai grave.

 • mihai

  Eu am avut o luna de zile note 3, la deschiderea galeriei photo se bloca urat de tot.. Intotdeauna ma intorc la iPhone… 🙂

 • George

  Si asta are legatura cu Apple pentru ca…?

 • Pentru ca… Samsung.

 • Mark

  Uite aici problema
  Samsung Galaxy backdoor discovered that enables remote read/write access
  neowin.net/news/samsung-galaxy-backdoor-discovered-that-enables-remote-readwrite-access

 • kelu88

  eu inteleg ca telefonale de la samsung la anumite.s praf,dar ala nu.i putin cam nesimtit? pai iti face oferte de altii s.ar pupa in p**a si tu s.o arxi dubios de genu’…in fine! deci rau nu.mi pare in continuare ca in a folosesc idevice.uri cu apple tinand cont de atatea limitari si restrictii :)))