Prima Pagina BigBoss VideoGestures iti permite sa controlezi rularea clipurilor video prin gesturi

VideoGestures iti permite sa controlezi rularea clipurilor video prin gesturi

iphone 8 precomanda emag banner

  VideoGestures este un tweak disponibil din cursul noptii trecute pentru iDevice-urile noastre, el fiind conceput special in ideea de a oferi utilizatorilor optiunea de a controla prin gesturi player-ul video din iOS 7. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, dupa implementarea acestui tweak vom putea utiliza gesturi verticale si orizontale pentru a controla volumul player-ului, pentru a face trecerea de la un clip video la altul, pentru a derula inainte/inapoi si nu doar atat.

VideoGestures will add to the default iOS Video player some handy gesture to control the volume or the video progress. You can now forward/rewind your video or rise up/down your volume directly swiping on your screen! Configure options from Settings.

  VideoGestures modifica functionalitatea player-ului nativ al iOS 7, deci veti putea controla orice fel de continut videorulat, indiferent de sursa sa, tweak-ul fiind disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.


  • Andrei

    Am instalat aplicatia insa nu am reusit sa imi dau seama cum funtioneaza. Am incercat tot felul de posibilitati dar e posibil sa nu stiu eu procedura corecta,poate stie cineva cum trebuie facut