Prima Pagina Apple Apple ar putea avea probleme in a produce indeajuns de multe terminale...

Apple ar putea avea probleme in a produce indeajuns de multe terminale iPhone 6 pentru lansarea oficiala

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat in cursul acestei toamne de catre compania Apple, el urmand a avea ecranul protejat de un panou din sticla de safir, compania Apple intrand recent intr-un parteneriat pentru achizitionarea unei fabrici ce produce acest tip de panouri. Desi s-au vehiculat informatii conform carora Apple ar putea produce pana in 200 de milioane de panouri de acest gen pentru iPhone 6, se pare ca in final cifrele reale de productie ar putea fi mult, mult mai mici.

US-based GT Advanced Technologies (GTAT) is setting up a factory in Arizona for exclusive supply of sapphire to Apple, with the factory to be able to meet only 9.0-16.6% of demand for sapphire used in screen covers of a new-generation iPhone in 2014, according to Digitimes Research. The estimation is based on GTAT’s forecast sales of US$188-348 million from sapphire material (not including sapphire crystal growing equipment and technology). Typical production cost for a 4-inch sapphire wafer is US$30, Digitimes Research indicated.

  Conform unor informatii aparute astazi, compania pe care se baza Apple sa produca cele mai multe panouri din sticla de safir pentru iPhone 6 ar putea fabrica doar 16% din necesar, Apple urmand a fi nevoita sa contracteze alti parteneri. Desi cifrele nu sunt nici pe departe oficiale sau sigure, daca ele sunt adevarate, atunci Apple ar putea avea probleme in a satisface cererea de pe piata pentru iPhone 6, acelasi lucru intamplandu-se an dupa an in cazul fiecarei lansari a unui model nou al iPhone.

  Indiferent daca Apple va avea sau nu indeajuns de multe panouri din sticla de safir, cererea va fi oricum mai mare decat oferta, sau cel putin asta ne va da Apple de inteles.

 • enigma

  Ar fi super sa arate asa iphone 6, dar as prefera sa aibe spatele ca iphone 4..parerea mea

 • Marian

  …iar eu as prefera sa aiba dimensiunile lui 5S. Am mai avut “lopata” si nu mai vreau !

 • sebi

  Cand n-au avut ei probleme.

 • catalin

  Sebi ,nu numai ei au avut probleme de acest gen si fie vorba intre noi vand milioane bune intr-un singur weekend dupa lansare cand altii vand cateva milioane in multe luni.Toate companiile din IT cand scot un produs nou atragator ,fie laptop tableta smartphone etc(mai ales daca e un produs cunoscut si ravnit ) intampina dificultati in acoperirea cererii.trebuie sa treaca 1-2 luni sa incarce stocurile si sa fie suficiente pt majoritatea pietelor unde sunt distribuite acele produse.

 • Filip

  E o poza orientativa bai idio….r,chiar nu respectati ce scrie baiatul asta aici?

 • sebi

  Pe mine nu ma intereseaza de altii. La fiecare lansare ba nu aveau display’uri indeajuns, ba nu chipuri, ba nu iphone alb ca nu senzor de proximitate.. Lansand un singur terminal pe an nu ca altii 10, ai un AN timp sa iti rezolvi problemele. 1 AN.

 • Claudiu Daniel

  Tot timpul parca creaza apropo polemica in jurul lor ca sa si faca reclama gratuita !!