iOS 7 vs iOS 7.1 – iata toate modificarile de design si nu numai

  Daca ati instalat iOS 7.1 in propriile iDevice-uri, atunci cu siguranta stiti ca Apple a implementat o gama larga de modificari, atat in ceea ce priveste functionalitatea terminalelor noastre, insa si in ceea ce priveste design-ul. In toate imaginile acestui articol puteti vedea cat de mult sau putin s-a schimbat iOS 7.1 fata de iOS 7.0.x in aceasta tranzitie si cele mai importante noutati au legatura cu iconitele aplicatiilor native si interfata unora dintre acestea, iar daca aveti intrebari suplimentare, va rog sa le lasati in comentarii.

9 COMENTARII

  1. scuze pentru ca scriu aici.am un iphone 5S.daca vreau sa ii dau restore.exista posibilitatea sa salvez o conversaţie purtata intre mine şi cineva prin sms pe sim sau altundeva?

  2. Chiar ca s-a modificat foarte foarte putin…oare are sens sa micsorez autonomia bateriei instalind ios 7.1 daca e aproximativ la fel cu ce am acum(ios 6)???

  3. Mai este o schimbare .. eu folosesc casti care sunt si headset si headphone .. am setat dispozitiv initial in call headset-ul si cand apelez pe cineva imi arata meniul de output al conversatiei(headset, speaker, iphone) .. este un feature?

  4. Dr Markus sa nu facm confuzie…ios6 e diferit cu mult de ios 7 ca si design…intre ios 7.0xx si ios 7.1xx este diferenta mica dar intre 6 si 7 e putin mai mare…daca se merita sa schimbi asta tu decizi dar eu zic ca merita tinand cont de cate s-au schimbat..cel putin pe mine ma ajuta mult ios 7 😉