Prima Pagina aplicatii Microsoft Office pentru iOS este pregatit pentru lansarea oficiala

Microsoft Office pentru iOS este pregatit pentru lansarea oficiala

  Dupa cativa ani de zile de cereri ale utilizatorilor pentru lansarea suite Microsoft Office in App Store si refuzuri ale companiei americane, iata ca versiunea pentru iOS a suitei este pregatita pentru lansarea oficiala. Conform prestigioasei publicatii Reuters, compania Microsoft are pregatita pentru lansare oficiala versiunea finala a Microsoft Office pentru iOS, insa in momentul de fata se asteapta ca noul CEO Satya Nadella sa programeze data de lansare.

  Problema pentru Microsoft este ca in lipsa unor alternative demne de luat in seama, unii utilizatori au ales sa foloseasca alte formate pentru documente, insa ramane de vazut daca lansarea intarziata a suitei va fi dezastruoasa sau nu pentru cei din Redmond. Este destul de greu de inteles de ce Microsoft a asteptat 6 ani de zile pentru a lansa suita Microsoft Office in App Store, insa acum acest lucru conteaza mai putin, daca ea va ajunge anul acesta in magazinul celor de la Apple.

 • Marian

  Mu cred ca vor scoate asta si daca da, la ce pret…

 • seby

  O veste cu adevarat buna , microsoft office este departe rau de toate celelalte alternative……m-am “chinuit” o vreme cu suita iwork dar subt departe si cei de la apple.
  Pot spune ca sunt multumit.
  Nu ma intereseaza daca costa sau nu , eu il voi lua.

 • Andrei

  ………

 • ss33

  cred ca daca vin cu un pret foarte mic vor sparge piata. daca insa sunt nesimtiti ca de obicei, vor intra in pluton. mai mult de 5 euro n-as da pe asa ceva. am deja docs 2 go pe care am dat prea mult pentru ce face si as lua altceva doar daca ar fi mai bun si foarte ieftin.

 • jan

  suita office de la Microsoft nu are niciun concurent practic. restul tentativelor, sunt niste esecuri rasunatoare. de asta si pretul pe masura. Microsoft site ce ofera in propria suita si mai stie ce ofera “concurenta”. din punctul meu de vedere e cel mai bun produs marca Microsoft.

 • AlexC

  Daca il va lansa in versiunea full ca cea de pe pc cu siguranta nu va avea concurenta …..

 • Deleteplz

  Exista in AppStore aplicatia Office Mobile dar ai nevoie de o licența Office 365 (valabilă un an). Anyway…Numbers e mult mai buna decât excel-ul celor de la Microsoft.